pol-rys niewyplacalny

uwazajcie na ta firme obecnie znajduje sie ona w koleczkowie wlasciciel nie wyplaca pracownikom daje im tylko marne zaliczki namawia pracownikow zeby stali za nim kto jest z koleczkowa albo bojana niech popyta znajomych
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: pol-rys niewyplacalny

A ty kiedy dostałaś swoje pieniądze? Bo wiem że wszyscy są spłaceni, a tu z nienacka pojawia się taki post. A może za szkalowanie jakiejś firmy ktoś ci płaci? "Pracownico" od siedmiu boleści. Pewnie nawet nie zasłużyłaś na te pieniądze bo większość materiału zepsułaś albo robiłaś jedną rzecz przez cały dzień? Jak firma jest w Koleczkowie od paru miesięcy, a większość ludzi jaka tam pracowała to "zielonki" nic nie potrafiące, wolno pracujące i psujące materiał to nic dziwnego że problemy finansowe ich dopadły..
Tylko po pieniążki w podskokach.. a potem jeszcze na publicznym forum powypisywać bzdury :)

Tak, znam właściciela. Jestem byłą pracownicą, ale pieniądze dostałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19

ja znam takich co nie dostaja.a uwierz mi nic nie bylo zepsute i czlowiek pracuje tak jak powinien
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja krótka historia współpracy z firmą GRANDIS a obecnie POL-RYS ;
Odnośnie tego komentarza to wierutna bzdura, osoba która to pisała została odpowiednio pokierowana przez właściciela tej firmy.Pracowałam w tej firmie na tyle długo i dobrze żeby poznać bardzo dobrze zwyczaje i metody działania właściciela.Odkąd pamiętam nigdy nie był wypłacalny znam wiele osób którym do dnia dzisiejszego nie wypłacił żadnych pieniędzy a są to naprawdę duże kwoty. Ludzie nie maja siły z tym człowiekiem walczyć bo on najzwyczajniej w świecie nic sobie z tego n ie robi. Nie straszne m u sądy ani PIP-y , kontrole były wielokrotnie jak i nałożone kary co stało się dla tego Pana chlebem powszednim. Mi do dziś nie wypłacił moich pieniędzy, nie ma z tym Panem żadnego kontaktu i kompletnie żadne środki do których się posunęłam nie działają.
LUDZIE UWAŻAJCIE BO STRACICIE CZAS I NERWY !!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga Uwaga. Wszystkie osoby poszkodowane przez firmę pol-rys proszone są o kontakt. Warunek to niewypłacone wynagrodzenie oraz umowa (cywilnoprawna lub o pracę bez znaczenia). Im dłużej nie wypłacone wynagrodzenie tym lepiej. Udało się nawiązać kontakt z firmą windykacyjną, która ma kilkunastoletnie doświadczenie w branży oraz wysoką skuteczność. Prosimy o kontakt jak najszybciej tak aby zamknąć sprawę do końca lutego 2013.
Proszę nie lekceważyć tego nawet jeśli są to groszowe sprawy.

tel. 507 879 234
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm, nawet nie wiecie ile lat mogą się ciągnąć sprawy o wypłatę zaległych pensji czy odszkodowań. Jeśli ta firma miała w nazwie sp. z.o.o. to wystarczy tylko ogłosić upadłość i wtedy nawet na jego majątek nie będą mogli mu wejść.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wlasciciel firmy wlasnie jest w trakcie zamykania zakladu poniewaz nie ma juz zlecen ani pracowników kontakt do niego jest nawet na zwykłej naszej klasie ma tam profil.

Witam ,
Przypadkowo natrafiłam na te informacje o Pol-Rysie. Niestety jestem poszkodowaną osobą przez pana Słowińskiego- oszukał mnie na kilkadziesiąt tysięcy. Rok temu usiłowałam zainteresować prokuraturę ewidentnym oszustem, niestety bez skutku, bo człowiek ten wspiera się prawnikami. Chętnie skonsoliduję siły z innymi poszkodowanymi.

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...