poradnictwo rodzinne w Okrąglaku

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej, Hej, byłam, sprawdziłam na własnej skórze to mogę sie podzielić :) Jesli chodzi o poradnie rodzinną w Okrąglaku na Przymorzu to jest zupełnie spokojnie - fakt - dwa spotkania, ale babka bardzo miła, a co - przynajmniej dla mnie ważne - rozsądna , nic nie narzuca, mówi otwarcie - ja Wam powiem jak jest, a co Wy z ta wiedzą zrobicie to już Wasza sprawa. Naprawdę bardzo wyważona. Bo tak ogólnie to bałam sie jakiejś nawiedzonej słuchaczki radia...wiadomego, która będzie wciskała nie wiadomo jaką ciemnotę i że nie wytrzymam, napyskuje i nic nie zaliczymy :) Tutaj jest zupełnie spokojnie - można iśc na luzie i całkiem inteligentnie podyskutować :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poradnictwo rodzinne w Okrąglaku

a jak odbywają się te spotkania?

Umawiasz się z babką na dwa wieczory (po ok. godzinie) . Myśmy mieli 4 i 11. grudnia (czyli rowno tydzien). Idziecie oboje, sluchacie co ma do powiedzenia, na drugim spotkaniu ona podbija Wam kartke za trzy i po sprawie. No chyba ze ktores z Was jest "medykiem" (pielegniarka, lekarz) to wtedy- tak jak ona sie smiala - stara sie ograniczyc do jednego spotkania :)

A jaki jest koszt?? dodam ze to nie nasza parafia. Dzieki za odp

a mozesz podac namiary na te pania?

koszt żaden, zupełnie za free :) Nawet nie trzeba broszurki z wykresami kupować ;> a namiary podam Wam jak tylko dotrę do domu, bo mam tam w notesie zapisane :)

poprosze tez namiary na tę Panią..dzieki

guska: a mieliście nauki w Okrąglaku ? czy tylko poradnie ?

tak, nauki tez mielismyw okraglaku - w zeszlym tygodniu. Nie wiem co Was konkretnie interesuje - ale oficjalnie nauki sa 4 - od pn do czwartku (zawsze organizowane po drugiej niedzieli miesiaca) Nam - najprawdopodobniej dlatego ze byl juz okres kolęd sie udalo - bo księza zrobili dwa razy (w pon. i srode) niby troszke dluzej, ale po 2 tematy i podbili wszystko ;) Generalnie nauki nuuuudne i zalezy kto prowdzi - bo jeden z ksiezy to w ogole ponizej wszelkiej krytyki - w duchu zgrzytalam zebami ;) Ale trzeba pojsc, wysluchac i...sie zbytnio nie przejmowac ;)

juz podaje konkretne namiary - sorry, ze tak pozno, ale rzadko ostanio bywam w domu ;) To pani Ewa Socik, tel. 762 01 98
Zawsze jest w salce przy dolnym kosciele w poniedzialek od 17:00, wiec mozna tez podejsc i sie umowic na jakis termin. Poradnia działa tylko w poniedziałki od 17.
Pozdr :)))

A czy jak jesteśmy obydowje z innych parafi to też możemy się bez problemu umówic z ta panią ? i chodzić na nauki do innego kościoła ? bo zupełnie się na tym nie znam a chciałabym to szybciej załatwić

Mysle ze tak, ale najlepiej to po prostu zadzwoncie do niej i sie popytajcie, ale ona naprawde jest bardzo sympatyczna, wiec jak bedzie miala termin to pewnie sie zgodzi ;)

Inne tematy z forum

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (6 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...