Re: poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy

~W z Sopotu

(12 lat temu)

Podejrzewam  że  znam   historię  tej  Wspólnoty. I wiem  która  to  jest:  z   Sopotu .    Słynie  z  tego,  ze   żaden  administrator  nie  może  sobie  z nią   poradzić  ,bo Właściciele    nie  podpisują  uchwał . Nawet  takich  które  dotyczą   podstawowej  sprawy bezpieczeństwa   budynku  czyli  klamrowania  pękniętych  ścian  nośnych  .   Natomiast  niektórzy  z  Właścicieli     tak  się  awanturują   i  oczerniają  kolejnych   administratorów ,  ze    administratorzy  sami    zrywają  umowy.  Pani  Gizela  Sakowicz  jest  czwartym  z  kolei  administratorem  którego jak  widać " przepięknie "  oczerniają. W tej  wspólnocie   rzeczywiście   dużo  pracy   wykonaliśmy    społecznie ,  ale  na  pewno  żadnych  rachunków  Administrator  za  to  nie wystawiał  i  nie brał.  Wiem,  bo  te prace     wykonywałam akurat   ja  i  mój  mąż .  naprawa  zabytkowych   drzwi  wejściowych  ,  zamków i drzwi   do  piwnicy ,  naprawa  elektryczności  ,  wymiana  żarówek ,  mycie schodów  jak  jeszcze nie było  sprzątaczki.  Jeżeli  chodzi   o  naszą  wspólnotę  to  nie  rozumiem  czemu  ta osoba  pisze  w  moim  imieniu.

6
            6
             5
            5