praca w Piotrze i Pawle

zaczęłam właśnie pracę w tym markecie, jest dużo pracy to fakt, ale nie ma żadnego mobbingu, kierownicy fajni, można dostosować sobie pracę do planów, naprawdę wiele opinii słyszałam. Teraz mam swoje zdanie i jestem zadowolona. Jak wiecie w czasach kryzysu trudno o dobrą i stabilną pracę, a tutaj dziewczyny pracują już od lat :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: praca w Piotrze i Pawle

pogadamy za 4-5 m-cy ;) czy dalej będziesz zadowolona :) mój Mąż też był zadowolony w pierwszych 2-3m-cach pracy w Lidlu ;) a później się zaczęło...
powodzenia :) oby nie zmieniło się na gorsze ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w ktorym z tych marketow pracujesz? bo ja uwazam ze to oboz pracy... moje wszystkie kolezanki tez... i to z roznych tych marketow.. ostatniego dnia miesiaca o 20 grafik na nastepny dzien i dodatkowo milion razy zminiany i sam pilnuj czy sie nic nie zmieni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze i mamy 2 skrajne opinie ;-) wiadomo, że w ramach jednej sieci sklep sklepowi nierówny w podejsciu do pracownika wiec pytam grzecznie - jakieś opinie o PiP Oliwa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja - to jeszcze nic :] Męża koleżanka z pracy zaznaczała na długo wcześniej, że danego dnia musi mieć wolne, bo nie ma co zrobić z dzieckiem(2 latkiem). i było ok.
dzień wcześniej, godzina 20 z minutami telefon od kierownika, że ma przyjść na rano do pracy :] "jeśli chce pracować" oczywiście...

na jej miejscu poszłabym do pracy z dzieckiem i oddała kierownikowi pod opiekę ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no wlasnie moja zla opinia o pip w oliwie....

Na jakim dziale pracujesz jeśli można zapytać? Bo na każdym jest trochę inaczej...

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...