prezent marzenie:)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
a więc babki tak czytałam wątek o prezentach najgorszych i stwierdziłam że mogłybyśmy się podzielić tym co chcieli byśmy dostać...
będzie to inspiracja dla osób robiących listę prezentów:)

pamiętajmy że nie o prezenty na ślubie jednak chodzi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prezent marzenie:)

Ha! Mieszkanie- conajmniej 75 m w dobrej lokalizacji :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak myślę i myślę i jedyne o czym marzę, to przeżyć magiczny ślub, przyrzec Miłość osobie, której oddaję całą siebie już na zawsze, no i by wszyscy goście cieszyli się naszym szczęściem :)
Czego Wam również życzę:)

My, poniewaz duzo gosci bedzie musialo dosc daleko podrozowac na nasze wesele, to prezentow nie robimy...

Ale wiecie co zawsze chcialam dostac w prezencie weselnym? Koszyk piknikowy, taki z calym wyposazeniem... Wiem, ze to moze troche glupawy prezent, ale strasznie chcialabym cos takiego miec....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porzadny serwis obiadowy na 24 osoby (a niech bedzie i na 12), nie musi byc od razu Rosenthal, Chodziez tez robi piekne komplety. Byle by byl ladny i pasowal do kazdej okazji.
Na szczescie mam ciotke, ktora sama lubi to kupowac :)

ostola- super prezent, dodam do listy ;)
tylko jeszcze musze znalesc taki, co mi sie spodoba..

moj wymarzony? czarnego kota drugiego bym chciala, kotke znaczy.. bo chcemy od "zawsze", ale decyzje podjac ciezko, a tak ktos by podjal za nas ;)

luby pewnie squeezebox'a ;)

jak kolezanka wyzej roniez chcialabym serwis obiadowy i kawowy

Ogromne lustro w pięknej stylowej ramie,wszystkie utwory Bacha w najlepszych wykonaniach.

Ja podobnie jak jedna z forumowiczek jakieś fajne mieszkanko takie 50-65m2 najlepiej nowe i wyposażone na jakimś fajnym nowym osiedlu.Ale , że to prezent - marzenie więc pomarzyć sobie można :))

wycieczka dookoła świata!! ooooooooo tak.......:) ech.. marzenie, marzenie:(

Jakiś sensowny pakiet z Prezent Marzeń sobie dopasujcie. Naprawdę niewielkim kosztem można ogarnąć nawet lot awionetką, jazdę Ferrari, podobnie jak wiele tematów. A dopasowanie czegoś pod wasze klimaty wcale nie jest specjalnie trudne.
Tylko trzeba wiedzieć, czego oczekuje druga strona. Proste.

Mi się marzy laserowa depilacja... ile godzin do końca życia zaoszczędzę, jeśli nie będe musiała się golić! :D mam nadzieję, że mój facet ogarnie sugestie, bo mu podsuwam pod nos i udostępniam różne artykuły od Laser Line od października chyba ;) Nie wykosztuje się tez za bardzo, bo i tak jest promocja..

jeśli już bym miała coś dostać, to najlepiej, żeby się wszyscy zrzucili na coś ekstra ;) ucieszyłabym się z kompletu sztućców z Hefry albo z KitchenAida. moje obecne żelazko jest do bani, więc nie pogardziłabym też jakimś wypaśnym Philipsem. ewentualnie jakiś voucher - np. do IKEA :)