procesja.

Hej. Czy ktoś mógłby podrzucić o której się zaczyna? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

o 7:00
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

odwołana
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: procesja.

Trzeba było być w niedziele na mszy a nie podpytywać. Msza jest o 10, a procesja około 11 pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A nie pomyślałeś księże biskupie , że ktoś nie chodzi do kościoła, ale chce wiedzieć kiedy po prostu będzie poblokowane pół gminy (w Żukowie cała Gdyńska od.gornego do dolnego kościoła , w Chwaszczynje rondo, w Leźnie nie wiadomo ale kościół jest też przy głównej drodze)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie, ja np. nie mam nic do katolików; ale to, że wychodzą ze swoimi paradami to już przesada. W domu niech robią co chcą, ale nie demonstrują tego normalnym ludziom, domagając się przywilejów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

jakich przywilejow sie domagaja podczas procesji?
wolisz miec pochody muzulmanow tak jak to maja w niemczech?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie możecie iść z tym korowodem na żwirownie ,a nie że zakłócacie ciszę ! Jak nie syrena, to modły
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

Lepiej syrena i modły niż twoja kosiarka co niedzielne popołudnie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ten biskup co pisał niemieszka czasami w Barniewicach i wyje tak w kościele że na koncelebrze zagłusza wszystkich księży następnym razem zabrać mu mikrofon

tak wolę, chociaż wiadomo kogo rąbnąć w łeb głupi i nienawistny, a tu może pani ze sklepu i przykro...

Łażą te procesje i później się dziwić, że koleiny na drogach. Zbiórka z tacy powinna iść na naprawę szkód, jakie robią!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...