prostownica i karbownica z wkładami nieużywane

prostownica i karbownica z wkładami nieużywane
j.w i tylko poważne osoby,bo od kilku dni ma po nie pani przyjechac i ciagle odklada,dzis sie nie odezwala juz wiec znow wystawiam
mile widziane cos dla dziecka

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WITAM

CZY MOŻE BYĆ JAKAŚ KSIĄŻECZKA,PROSZĘ PODAĆ WIEK DZIECKA
POZDRAWIAM

Dziecko

ma 15 lat i książek nie czyta, może jakaś płyta mp3 ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

to niech zacznie czytać,a Pani jako matka powinna gonić dzieciaka do książek,potem będzie Pani płakać,że z j.polskiego sypią się same dwóje..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może na Mercedesa ?:D

Pani jest jakaś niepoważna... raz Pani chce za tą prostwonice coś dla 5latki ( jak Pani napisała barbi i domek dla lalek . Raz coś dla małego dziecka do 2 lat, raz dla 15 latka.. tragedia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wy ludzie jesteście nienormalni! co Was to interesuje co kobieta chce bierzecie albo nie a co w zamian to juz mozna ustalić telefonicznie!!! banda idiotów !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zenua ma rację,jak nie lalka barbie to płyta,w ten sposób zmierzamy w kierunku samochodu..a może o to chodzi,nie pasowała lalka od kogoś tam,to może coś lepszego się wyciągnie od innych..

do oddającej- niech Pani lepiej wystawi na sprzedaż tę prostownicę,zarobi Pani i kupi dzieciom to co chcą..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

no,a taka prostownica z karbownica w media 25zl gora kosztuje :) wiec za to chce baba barbi i jeszcze domek? hehehehahahahihihi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

niepoprawne ogłoszenie. jak juz cos sie chce w zamian to co trzeba napisac! ten sprzet juz teraz jest nic nie warty, a za dojazd do oddajacego trzeba poniesc jeszcze koszt.!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wystawiająca

przede wszystkim,nigdy nie chciałam nic dla pięciolatki,ponieważ mój synek ma 1,5roku.a jeśli chodzi o te płyty to ktoś się podszywa pode mnie.widać,że sporo osób nie ma co robić,tylko na ogłoszeniach bez sensu siedzi i w fora się bawi,a ja napisałam,że mile widziane co nie znaczy,że koniczne.a najwidoczniej każdy zamiast zajmować się sobą zajmuje się wszystkim dookoła.serdecznie pozdrawiam wszystkich idiotów,którzy uprzykrzają innym życie kretyńskimi komentarzami oraz administratora portalu,że wstawił tu możliwość komentoewania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

ktos!

to moze sie wystawiajaca niech zdecyduje co chce i to umiesci w ogloszeniu. a nie ktos zarezerwuje, pojedzie kawal drogi po odbior, a ona nie odda, bo jej sie prezent dla dziecka nie spodoba!

Inne tematy z forum

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...