prosze o rade studio Loren

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny , mam wielka prośbe jestem po próbnym makijażu , który okazał sie porażka.słyszałam kiedyś o studiu Loren w gdańsku Ujeścisku.jeżeli ktoras robiła tam makijaż i fryzurkę i była zadowolona to prosze o odzew.nie chce znowu sie zawieśc na jakimś inym makijażu. bede bardzo wdzieczna za rady bo czasu malutko do ślubu.
szczególnie ważne sa dla mnie te informacje bo fryzjera juz raczej mam.tylko co z tym makijazem.
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prosze o rade studio Loren

Mogę Ci podać namiary na bardzo dobrą makijażystkę, ale niestety nie jest ona tania:( Ale malować to ta pani naprawdę potrafi!!!:)))) Wiem to z autopsji ;)))

mala, ja poproszę namiary jeśli to możliwe:-)
Znalazłam jedną panią, też dobrą, ale tego dnia co mój ślub ma kupę innej pracy i mnie gdzieś tamw cisnęła na 15-minutową wizytę podczas której zrobi makijaż
Pozdrawiam

Proszę powyższą małą o nieużywanie mojego nicka.

Mnie do ślubu w ubiegłą sobotę malowała pani Kasia - kosmetyczka z salonu Welkom we Wrzeszczu (ul. Partyzantów) i pomimo tego, że nie miałam wcześniej makijażu próbnego makijaż wyszedł naprawdę cudowny.

a czy masz moze telefon do pani kasi do salonu Welkom? mieszkam w gdyni i chce najpierw zadzwonić.

też prosze o telefon , albo chociaz cenę.

Do pani Kasi bezpośredniego numeru nie mam, ale do studia Welkom jest następujący: 341-99-98. Studio znajduje się na rogu ul. Partzantów we Wrzeszczu (obok McDonald'sa). Drugi salon mają w C.H.Manhattan - tel. 767-75-90. Makijaż ślubny kosztuje tam 80 zł. Próbny niestety tyle samo. Życzę powodzenia!

Polecam pelna profesjonalistke, tez nie jest tania, ale naprawde warto... makijaz utrzymuje sie nawet na poprawiny, niesamowita trwalosc kosmetykow, sprawdzone nie tylko na wlsnej skorze ale rowniez gosci, podaj adres na prv to wysle namiary( niw iwem jak z terminami ale sprobuj)

Iwcia,
bardzo proszę o namiary na email. Tori75@wp.pl
Dzięki.

o.k wysłałam, powodzonka.

również poprosze o namiary oraz cenę aoryl@interia.pl

ja tez poproszę:-)

.......................................................................