prywatna tomografia

szukam namiarow na prywatna tomografie w trojmiescie i co najwazniejsze jaki koszt bo na kase czeka sie az tyle ze az szkoda gadac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prywatna tomografia

chyba szpital swissmed taka robi

ja robiłam w swissmedzie. Ale mam tam pakiet i mimo gwarantowanego w pakiecie dość krótkiego czasu oczekiwania, musiałam czekać ok 2 miesięcy. Prywatnie robią praktycznie od ręki. Z tego co się orientowałam jak jeszcze nie miałam abonamentu to koszt był chyba 600 zł za TC głowy, ale to było z 1,5 roku temu.

Jeśli jest możliwość pójścia gdzie indziej niż Swissmed, to zachęcam. Przyszedłem zakrwawiony do szpitala. Miły portier/ochroniarz wskazał drogę do recepcji oddziału chirurgii. Apatyczny babsztyl za ladą gapił się w monitor i starał się ignorować mnie. Poprosiłem o wodę, serwetki, COKOLWIEK by wytrzeć rany z brudu... odbąknęła że lekarz zajęty. I że będę musiał zapłacić. Skończyło się na jeździe taksówka do wojewódzkiego, z nieprzemytą raną. Szukaj miejsca, w którym personelowi nie zależy wyłącznie na kasie pacjenta!

małopromienioujący nowy tomograf mają w etermedzie na Jaskółczej. Robią na nfz i za kasę. Robiłem za pieniądze zatoki - wynik po około 7 dniach. Niezwykle sympatyczny personel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

600 zl za tk glowy? ja robilam jakis ponad rok temu na Polankach i placilam 200 bez kontrastu bo nie byl potrzebny ;)

Robilem w eter-mmed na Jaskolczej w Gdansku. Potwierdzam, ze maja bardzo nowoczesny aparat i bardzo mily i zyczliwy personel. Dziekuje za badanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie musisz wcale robic prywatnie ...w Szpitalu Marynarki Wojennej na Polankach zobia na NFZ i czeka sie tylko 5 dni na badanie ...wiem bo sama bede robila TK w tym szpitalu zarejstrowalam sie w piatek a badanie mam juz 9 sierpnia ...wiec wystarczy miec tylko skierowanie i nic wiecej ...

Inne tematy z forum

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...