różowe buciki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej Słonka!!!
Co myślicie o różowych butach do sukni ecrue?? Oczywiście nie taki prosiaczkowy róz tylko truskawki z dużą ilością śmietany??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: różowe buciki

Szczerze Monia to nie bardzo potrafię sobie taki zestaw wyobrazić, ale może znaczy to tylko że moja wyobraźnia jest ograniczona. Ja chyba bym się nie zdecydowała, ale ja będę miała bardzo klasyczną suknię, przy której raczej nie ma miejsca na ekstrawagancję.

image
image[img[http://photo.live.advance.net/modbride/images/4257/fancyfootwork_eb1204_09.jpg
różowe buciki to fany pomysł, w delikatny pink, albo lila :)

image

ale wtedy tak sobie mysle ze powinnas miec, np toreble w tym samym kolorze, albo jakies inne chocby malenkie dodatki :)

albo kwiatuszki różowe :)

ja szczerze mówiąc nie bardzo mogę sobie to wyobrazić!!! ale jeśli masz taką możliwość to przyłóż kawałeczek materiału z TWojej kiecusi do bucików i zobacz jak to wygląda.
Ja mam kiecusie w kolorze szmopańskiej bieli i już kremowe buciki przy niej głupiotko wyglądają i kupuje białe.
pozdrowionka

i rożowe kwiatusie
image

hmmm.... to zapewne oryginalne polaczenie. Musialabys je skomponowac z jakimis delikatnymi elementami w tym kolorze pojawiajacymi sie na sukience lub w postaci kwiatusiow, bo sam kolor ecrue do truskawkowego rozu srednio pasuje, choc moze sie na tym nie znam, bo zadna ze mnie stylistka ;)) Ja bym do sukienki ecrue wlozyla cappucinkowe butki ;))

i ecru i roz maja przeciez bardzo wiele odcieni o roznej temperaturze, jasnosci itd. :) przy odpowiednim dobraniu odcienia oczywiscie, ze to dobre polaczenie ! :) sposob warbuziakowy ze sprawdzeniem konkretnie z kawalkiem marteialu odcienia butkow bardzo madry :) na potwierdzienie tego co pisze - zalaczam link do czesci ubioru ;) w kolorze wlascie ecru z dodatkiem rozu, wg moich skromnych i moze omylnych oczu;) - bardzo ladnie to wyglada :) swoja droga ladnie gdyby suknia miala takie rozowe aplikacje do tego jakies akcenty rozu w wiazance i buty :)

bielizna_w_kolorze_ecru/roz:)

ok probuje jeszcze raz z linkiem ..

bielizna_w_kolorze_ecru/roz:)

Dzięki Słonka!!! Może faktycznie takie połaczenie jest eksrawaganckie ale ja zawsze byłam trochę inna... ;-)) A sukienka nie jest w ciemnym odcieniu ecrue tylko bardzo jasnym, ni to biała ni ecrue! Pomysł z kawałkiem materiału jest świetny i faktycznie będę musiała tak zrobic!! pozdro i papatki

Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Zapomniałam!!Mam na rękę rózową rózyczkę!!!Sztuczna oczywiście ale delikatna i bardzo ładnie wykonana!! papapapa ;-D

to jak monia :) szukać dla ciebie tych różowych pantofelków i różowej bielizny ? ;) a wieeesz co? pewnie nie wiesz, co bym jeszcze dodała - srebro z cyrkoniami barwionymi na róż :) straszliwe słodki efekt :)
ale możesz zostać tylko przy różowych pantofelkach :)
image

image
image

Cześć Witch!! ;-))) Te butki, które wynalazłaś są śliczne!!! Wczoraj łaziłam troszkę po sklepach i niestety nic nie znalazłam :-(( Samo barachło!!! Może jeszcze nie ta pora na róże ;-)))) Nad biżuterią też się zastanawiałam i to właśnie taką srebrną(kocham srebro) z czymś różowym ale boję się, że będzie tego za dużo, no wiesz blondyna jestem!!Może to wyglądać za cukierkowo! hihihi Wielkie dzięki za zdjątka!!!Fajnie byłoby gdybym na takie butki trafiła!1 papatki ;-D

z tego co ja widziałam, to na razie jest tylko krwiożerczy róż walący po oczach, albo świński blady róż ..... :) cóż za wybór..... a jakie modele...aj, nie pogadasz :(trzymam kciuki, obyś takie butki znalazłą, albo zamów w salonie z sukniami :)!!!!! jesli mają możliwość zakupu i sprowadzenia z jakiegoś katalogu..... :)

bardzo blady róż
image

kurczę!!!! śliczne!!!!! ;-))) bardzo mi się podobają!!mniam, mniam! ;-D
Mam nadzieję, że cosik znajdę dla siebie w tych naszych skalepach!! może od marca zaczną się jakieś pokazywać ;-))) papapapa i pozdrowionka

hejjj!!! gdzie moje cwiatki??? :((

moje cwiatuszki, plizzzzzzzzzzzzzzz pojawicie się czy nie??

Mi też bardzo sie te podobają. Mam większy wybór bo będę poszukiwać białych ale te są śliczne :)