salon BJ Wejherowo - szycie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam

Czy może któraś z Pań szyła lub szyje tam suknie ślubną - chce zaczerpnąć troszkę informacji ponieważ zastanawiam się nad uszyciem sukni i z tego co widziałam w ich salonie - mają bardzo ładne - ale potrzebuję więcej info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon BJ Wejherowo - szycie

Ja szyłam sobie w tym salonie suknie i jestem bardzo zadowolona :):):)
Te panie są bardzo miłe i doradzą dobrze :):)

Dzięki za odpowiedz - a jak długo czekałaś? i czy szyłaś według swojego wzoru - wszystko było dobrze? Zaskoczyłam się też mile że w cenie jest welon i bolerko. A pani faktycznie bardzo miła

Ja szyję tam sukienkę. Jak narazie jestem zadowolona z obsługi a głównie podejścia do klienta. Pani Bardzo chętnie doradzi odnośnie fasonu,dodatków oczywiście bez wciskania i narzucania się na siłę.
Moja sukienka się własnie szyje, za 3 tyg idę na pierwszą przymiarkę i się okarze:)
W wyborze i szyciu panuje całkowita dowolność, mozna przyjść z własnym projektem, zdjęciem z gazety, można "miksować" ich fasony, wszystko wedle życzenia. Cena jak dla mnie najkorzystniejsza a co ważne uwzglednia welon i bolerko!!! Zobaczymy czy moja suknia będzie tą wymarzoną:)

Ja szyła sukienkę z ich strony internetowej :):)
Miałam 4 przymiarki a dwa dni przed ślubem odebrałam sukienkę :):)

Ciekawi mnie tylko dlaczego w tych salonach w Gdyni jest tak drogo - maja niezłą konkurencję w Wejherowie - a te materiały z których szyja te suknie niczym nie różnią się od tych w salonach - gdzie sukienka która chce szyć kosztuje ok. 3500 zł i to bez welonu i bolerka - tak bym zapłaciła prawie 4000 zł

W tym salonie moja sukienka kosztowała 1700 zł pewnie w trójmieście za tą samą sukienkę bym musiała zapłacić 3000 zł :):)

ja również tam szyję, a salon poleciła mi moja bratowa i w nim też szyła swoją:)

Ja dużo rzeczy na wesele kupuję w Wejherowie bo jest po prostu taniej a obsłudze firm bardziej zależy na kliencie i przywiązują większą wagę do jego obsługi.

paola24 to może masz jakiś namiar gdzie można kupic w Wejherowie buty ślubne na niskim obcasie?

Ja tesz dalam tam moja sunkie do szycia.
Suuuuuppppeerrrrr mila pani tam pracule i naprawde super uszyli ta suknie! Jestem zadowolona

na 1000% nogie polecic!!

Pozdrawiam

kochanymisu, scigam Cie na poczcie :)

Ja buty akurat kupowałam w Gdyni i to na raczej wysokim obcasie bo tak z 7cm. Jesienią była wyprzedaż w Gino Rossi na górze w CH Batory.