ściaganie koloru

Mam w tej chwili bardzo ciemny brąz na wlosach z natury jestem blondynka i juz znudzilo mi sie wieczne farbowanioe jasnych odrostow które sa koszmarne, i musze to robic minimum raz w miesiacu.

Chce wrocic do swojego koloru, poradzcie gdzie do dobrego fryziera sie udać.
Bylam w alternativ zaproponowali mi płukanke ktora nie zdewastuje mi wlosow ale to sa minimum 3 zabiegi a koszt to 200zl za jedna, wiec jak dla mnie ciut drogo.

Macie na koncie dekoloryzacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ściaganie koloru

jestem przed.. z tym, że u mnie zejście z koloru czarnego.. Ceny wahają się od 150 do 300 zł.. Z tego co wiem to lepiej schodzić z koloru stopniowo, pasemkami.. nie ma takiego szoku.. :)

Witam! ja również naturalnie jestem blondynką. Nie chciałam jednak "zejść" do blondu- raczej rozjaśnić, zafarbować na rudy, kasztan, mahoń. Farbowałam na czarno i żadna jasna farba nie chwytała. Byłam u wielu fryzjerów wszyscy albo pasemka albo jakieś cuda płukanki za 300 zł. W końcu znalazłam fryzkerkę która za 200 zł rozjaśniła mi włosy tzw. proszkiem do pasemek. Nie zejdziesz w ten sposób do blondu ale to zawsze krok ku blondowi.Później co miesiąc możesz kombinować z jaśniejszymi kolorami. A i nie niszczy to włosów tak jak cała reszta!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a podaj namiar na ta fryzierkie, moj mail w profilu

wiesz co ja jestem fryzjerka i pierwszy raz w zyciu slysze taka bzdure ze "proszek do pasemek" (czytaj rozjaśniacz) nie niszczy włosów jak cała reszta !!! A czym innym niby robi się zciąganie koloru jak nie rozjaśniaczem???? owszem są różne dodatkowe produkty przeznaczone tylko i wyłącznie do zciągania koloru, ale jeśli kolor zciaga się rozjaśniaczem to robi sie przeważnie mieszankę która zawiera w sobie szampon oczyszczający odżywke do włosów oraz rozjaśniacz i aktywator, a jeśli nabrałaś sie na to że nie niszczy włosów to niezła odzywke ci położyli na włosy.

hy hy.. :)

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (53 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...