sklepy w Gdańsku

Witam,mam pytanie:który sklep polecacie pod względem dobrego wyboru akcesoriów i części na terenie Gdańska.Za odpowiedzi dziękuję. Ps.poproszę o adres
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sklepy w Gdańsku

allegro.pl :)

Jeżeli chodzi o wybór rowerów i akcesoriów-Gdańsk to wiocha./Zeby ostudzić wszystkich Lechistów-jestem z G i kocham to miasto,ale na pewne rzeczy potrafię spojrzeć obiektywnie./Sklepy z największym wyborem to chyba Buga na Kartuskiej i Wysepka,koło Galerii Bałtyckiej.Są jeszcze ze dwa tuziny mniejszych sklepów,które mogą mieć to ,czego nie ma w tych dużych.W Trójmieście największym, i chyba najlepiej zaopatrzonym ,Lokal Bajk Szopem jest Żuchliński,na Morskiej w Gdyni.

Niekompetentny Laik napisał(a):

> Jeżeli chodzi o wybór rowerów i akcesoriów-Gdańsk to
> wiocha./Zeby ostudzić wszystkich Lechistów-jestem z G i kocham
> to miasto,ale na pewne rzeczy potrafię spojrzeć
> obiektywnie./Sklepy z największym wyborem to chyba Buga na
> Kartuskiej i Wysepka,koło Galerii Bałtyckiej.Są jeszcze ze dwa
> tuziny mniejszych sklepów,które mogą mieć to ,czego nie ma w
> tych dużych.W Trójmieście największym, i chyba najlepiej
> zaopatrzonym ,Lokal Bajk Szopem jest Żuchliński,na Morskiej w
> Gdyni.
Zgadza się,u Zuchlina jest wybór,natomiast co do wypowiedzi pływaka,który polecał Allegro nie będę komentował bo jeśli chodzi o akcesoria to wybor jest bardzo ubogi.Dzięki Niekompetentny Lajku,sprawdzę w/w sklepy.Pozdrower.

"Wysepka"

"Buga-Sport"

Kiedyś "wysepka" była bardzo dobrym sklepem, ale ostatnio zeszła na psy... jak tam ostatnio byłem, to usłyszałem "co droższe to lepsze" :|
Ale dwa lata temu mi bardzo dobrą oponkę dobrali ;) Dlatego polecam - chociaż zależy, na kogo się trafi

brooce napisał(a):

> Ale dwa lata temu mi bardzo dobrą oponkę dobrali ;) Dlatego
> polecam - chociaż zależy, na kogo się trafi

Ja w połowie lutego poszukujac (pilnie) opaski do obręczy usłyszałem: "będą na wiosnę"....

Byłem ostatnio w Gdańsku i muszę powiedzieć że Buga jest lepszym sklepem niż Wysepka co do wyboru części,akcesorii czy też rowerów.Natomiast dziś śmigałem po Gdyni w poszukiwaniu kasku dla żony i wszedłem do tego sklepu na Starowiejskiej i po spytaniu się o kask usłyszałem od tego "sprzedawcy" jaki żona ma rozmiar dekla.Gdybym był bardziej nerwowy gość by pewnie dostał w ryj.NIE POLECAM TEGO SKLEPU.