ślub cywilny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanko. Czy panna młoda bioraca tylko slub cywilny powinna miec bukiecik kwiatów?
Dziewczyny macie fotki fajnych sukienek na slub cywilny (ale nie takich sukien białych, tradycyjnych jak na slubie koscielnym)??????? To prosze wyslijcie mi na @:)))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ślub cywilny

chyba na slub cywilny tez mozna miec bukiecik. jedna z moich briotyowych miala na cywilnym.

Oczywiście że tak!!! Jesteś w końcu Panna Młoda i musisz miec bukiecik!! Byłam na kilku ślubach tylko cywilnych i każda Pannna Miłoda miał bukiecik!!!

Acha no to super:) Bo slub juz w lutym i mam duzego stresika, a sukienki jeszce nie mam........ Macie jakies pomysły??????????

ja nie mam pomyslow. do mojego slubu troche daleko, ale nie zdziwilabym sie, gdybym miala podobnie, jak Ty ;)

ja rowniez uwazam, ze bukiecik musi byc.obojetnie czy to slub cywilny czy koscielny:) sama juz jestem po cywilnym i mialam dluga sukienke i bukiecik:)

pozdrawiam

flo

Oczywiście,a czemu by nie???Ja będę miała ślub cywilny i będę miała bukiecik kwiatów,ale taki inny....nie okrągły tylko dłuuugi :)