specjalistki od sukien help! :)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Macie może albo wiecie gdzie znaleźć model Alba z salonu Beauty? To gorset ze spódnicą w kształcie litery A z takimi delikatnymi różowymi kwiatkami. Przydałoby się zdjęcie, że by pokazać makijażystce, fryzjerce i dopasować bukiet... Kurde, ten model często był na wystawie, trzeba było podejść po zamknięciu sklepu i pstryknąć fotkę! O ja sierotka! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: specjalistki od sukien help! :)

Nie wiem, czy mogę się uważać za specjalistkę, ale jeżeli chodzi o salon Beauty to o ile wiem, nie mają swojej strony internetowej, natomiast na pewno mają kolekcje (przynajmniej ich część) z następujących stron:

http://www.isabel-wedding.pl
http://www.galasuknieslubne.com

które odkryłam byłam przeglądając różne czasopisma. Wśród opisanych modeli z tych stron nie widzę Alby, no ale sprawdź sama, może jest coś podobnego. A jak nie to jedyne co Ci pozostaje to przejść się do salonu i poprosić o możliwość zrobienia zdjęcia zdjęciu z katalogu choć to na pewno nie oddaje kolorystyki itd.

Powodzenia!

Dzięki! Widziałam już te stronki w którymś poście, ale niestety Alby tam nie ma :( No cóż, chyba pozostaje wyprawa do sklepu...

a ja szukam modelu nicole...

Model Nicol moge ci wysłac na maila bo nie wiem jak sie wkleja:) Tak a propos to ja wlasnie ta suknie bede miala:)

Wielkie dzięki Afrodytka...ale juz znalazłam w necie! :)) Nasza sukienusia jest cudna! ;)

A ty juz kupilas czy bedziesz szyla? Bo po 3 wrzesnia moge ci odsprzedac:)

sukienusia już w szafie, bo ślub w czerwcu!

A ja mojej Alby nigdzie nie mogę znaleźć! :(( Naprawdę nikt nie ma fotki tej sukienki?

Wyslij kogos znajomego do salonu, nich pstryknie i ucieknie:) Przeciez nie beda go gonic:)

Dzięki za podpowiedź! Hi,hi! :)