spotkania kobietek

witam wszystkie panie,

mieszkam w gdyni cale zycie ale mimo to jestem samotna, nie mam dzieci, meza a znajomi porozchodzili. pracuje studiuje i mam dosc samotnych chwil, wieczorow. chcialabym poznac nowych ludzi, kobiety w kazdym wieku ze swoimi problemami, radosciami, rodzinami ktorym zyje raz lepiej raz gorzej. chce zosragnizowac kilka fajnych spotkac i mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie. spacer, kawa, kino moze jakis krotki wypad w wiekszym gronie. najwazniejsze by poznac nowych ludzi, zamienic kilka slow i zapomniec o szarej rzeczywistosci i nabrac sil kobietki. co wy na to?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: spotkania kobietek

a w jakim wieku i z jakiej dzielnicy jesteś?

mam 27 lat i mieszkam na karwinach

napisałabym tak samo tyle ze ja nie studiuje i nie pracuje
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy Mezczyzna wchodzi w gre? tez czuje sie samotny

Chętnie poznam koleżankę, która ma trochę wolnego czasu a także chęci na spotkanie (pogaduchy, spacer). Nie jestem imprezowiczka, ale wyjde z domu na jakaś dobra herbatke lub kawa.
Mimo że jestem mężatką jestem otwarta na nowe znajomości.
Mieszkam w Gdyni.
gg 34846932

A może wieczorne wyjścia nordic-walking? przy okazji mozna rozmawiac i poznawac nowych ludzi :) Fajnie jaby sie taka stała grupka ludzi znalazła ;)

Hej Grazka tez mieszkam na Karwinach od 7 lat i nie uwierzysz ale nikogo tu nie znam prawie,podobnie jak TY praca,dom,studia dziecko maż i pies. :////
Jak będziesz miała ochotę spotkać się np.na kawie to pisz śmiało-coś wymyślimy :))))
Artystyczna@onet.com.pl

hej :)

ja też chętnie poznałabym fajną babkę na pogaduchy, spacer, kino, zakupy... mam 27 lat, mieszkam na Dąbrowie od miesiąca, nie znam tu nikogo, pracuję w Gdańsku, nie mam dzieci, ale mam psa ;)

Justa....tez mam psa, wiec moze wspolny spacer jesli twoj czworonozny kumpel nie jest agresywyny

moj mail kruszynka82@op.pl

Malwina - z psem i duuużym poczuciem humoru :)

Jestem wrażliwą i swobodną kobietą ,mam 25 lat i żadnej koleżanki/ przyjaciółki w kraju...

mm.d@wp.pl

Ja też mam męża i psa (4 msc sunia) :) i cierpię na brak znajomości. Od lipca mieszkam na witominie. Chętnie wyjdę na jakiś spacerek z psiakami i na pogaduchy :)
zanetaha@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja jestem jak najbardziej za!
chetnie wyjde na spacer kawke itd
sluchajcie a co wy na sanki w sopocie na łysej w niedziele?
ja wybieram sie na pewno
muchakarolina@o2.pl

i do kolezanki z karwin gorace pozdrowienia sasiadko
:)

a jest ktoś z Gdańska? najlepiej Osowa?

Cześć dziewczyny, dołączam do grona niezamężnych i bezdzietnych, ale za to z psem :) Mieszkam w Gdyni i mam 30lat. Chętnie poznam nowych ludzi. driada1@op.pl

cześć dziewczyny
ja chętnie też poznam nowe osoby mam 30 lat mieszkam na witominie i obecnie nic nie robię gdyz jestem na zwolnieniu lekarskim z powodu ciąży
moj mail neleczka8@wp.pl

czesc laski. ja całymi dniami jestem sama z corka 3 letnia. jestem z chyloni to moj nr gg 40352903

witam. zapraszam na nasze warsztaty dla kobiet do Sopotu w najbliższą sobotę- 10 marca na godzinę 10.30. Tematem warsztatów będą nasze zmysły. Zapraszam- Warsztaty dla kobiet - Tulibabki
malowane_slowami@wp.pl

A może kobietki zapoznają się z nowymi kosmetykami, ceny przystępne ! Oprócz upiększenia swojego ciała można też zarobić ! Spotkania zyskają też inny wymiar. Dzwońcie 726045960, piszcie - lapiovra@interia.pl . Warto !!

A jest jakaś dziewczyna samotna z Wrzeszcza ?

Mam 33 lata, wesoła, niepaląca, z pasjami.

Obecnie (od lutego) szukam pracy ;)

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...