sprzedam buciki
http://picasaweb.google.com/iwobur/Ubranka748086#5498579562307507570
kapcie Tombut-stan bdb.Synek mial je tylko kilka razy na nogach.
Wykonane ręcznie z kolorowych skór bydlęcych - nubukowych lub licowych w ładnych pastelowych kolorach. Cholewki dziurkowane, wysokie, dobrze obejmujące kostkę.
Spody bucików wykonane z elastycznego, antypoślizgowego termokauczuku ze sztywnym wysokim zapiętkiem oraz zmodyfikowanym obcasem Thomasa.
Obuwie spełniające wszystkie wymogi stawiane obuwiu dziecięcemu.
cena sklepowa 53pln. MOJa cena 25pln
Trzewiki zimowe Tombut
zimowe wykonane z kolorowych skór bydlęcych w ładnych pastelowych kolorach, na spodach styrogumowych ze zmodyfikowanym obcasem Thomasa. W bucikach stosujemy tkaninę ocieplającą z 100% wełny naturalnej, która w naturalny sposób wchłania pot i utrzymuje ciepłotę ciała. Wysoka zakładka usztywnia zapiętek dzięki czemu utrzymuje stopę dziecka w prawidłowej pozycji, zapobiega skręceniu kostki.
STAN bdb
CENA SKLEPOWA:149PLN. MOJA CENA 60PLN
adidaski."zwykłe" kupione chyba w ccc. stan bdb cena 15
przy zakupie całosci rabat:)
kapcie Tombut-stan bdb.Synek mial je tylko kilka razy na nogach.
Wykonane ręcznie z kolorowych skór bydlęcych - nubukowych lub licowych w ładnych pastelowych kolorach. Cholewki dziurkowane, wysokie, dobrze obejmujące kostkę.
Spody bucików wykonane z elastycznego, antypoślizgowego termokauczuku ze sztywnym wysokim zapiętkiem oraz zmodyfikowanym obcasem Thomasa.
Obuwie spełniające wszystkie wymogi stawiane obuwiu dziecięcemu.
cena sklepowa 53pln. MOJa cena 25pln
Trzewiki zimowe Tombut
zimowe wykonane z kolorowych skór bydlęcych w ładnych pastelowych kolorach, na spodach styrogumowych ze zmodyfikowanym obcasem Thomasa. W bucikach stosujemy tkaninę ocieplającą z 100% wełny naturalnej, która w naturalny sposób wchłania pot i utrzymuje ciepłotę ciała. Wysoka zakładka usztywnia zapiętek dzięki czemu utrzymuje stopę dziecka w prawidłowej pozycji, zapobiega skręceniu kostki.
STAN bdb
CENA SKLEPOWA:149PLN. MOJA CENA 60PLN
adidaski."zwykłe" kupione chyba w ccc. stan bdb cena 15
przy zakupie całosci rabat:)