teraz choruje na tego typu suknie ;) (ciekawe jak dlugo), wariacje na temat rybek:
Afrodyta-olsztyn
demetrios
00
Re: suknie "rybki":)
Witch
(21 lat temu)
helo jestdobrze - taką rybkę jak ta pierwsza widziałam na zdjęciach foto black and wihite...zerknij sobie na ich stronkę :) kiecka fajnie wychodzi na zdjęciach ;) cmoook :)
00
jestdobrze
(21 lat temu)
:) widzialam, bardzo ladna mloda panna :), szkoda tylko ze z tylu nie ma kontunuacji ta koronka czerwona, ale i tak juz sie dowaiadywalam o ta suknie w afrodycie i jestem baaardzo ciekawa jakby na mnie lezala :)
mierzylam dzis 2 rybki z LF :)
00
sabra
(21 lat temu)
jest dobrze:) Rybki w LF:):>) bardzo ładne , ja się tylko bałam bo one były bardzo do ciała dopasowane i troszke mnie to wkurzało , bo jak się wyluzuje to zaraz bebzonik(brzuszek ) wypuszcze jak się napije i najem .Ale nie przejmuj się , poprostu ja wiedziałam że to będzie mnie wkurzac , pozatym były piękne z kryształkami :):)no ale wybrałam coś z innej bajki:)
00
Kawa
(21 lat temu)
Hej Jestdobrze ja sobie własnie taka suknię (nr 1) szyje na poprawiny :)))))
Kiecka jest ekstra!!!
00
jestdobrze
(21 lat temu)
kawa, a jaka bedziesz miala w dniu slubu?:), wiesz jakbym miala namiary na naprawde dobra krawcowa, to bym sie moze zdecydowala szyc taka jaka mam w glowie, a jest ona polaczeniem kilku innych :)) i pewnie takiej nigdzie nie dostane ;) , wiec przy okazji zapytam Cie czy to dobra krawcowa?:) czy sie zna na rzeczy czy ladnie dopasuje suknie ? :)
00
Kawa
(21 lat temu)
W dniu ślubu będzę miała sukienkę szytą z salonu lecz tą własnie Rybkę nr 1 szyję sobie u b.dobrej krawcowej która ma zakład krawiecki w Wejherowie i normalnie (ma swój legalny zakład) zajmuje się szyciem sukni ślubnych. Jak chcesz moge podać Tobie na namiary na priv (aby nie zostać posądzoną o reklamę) Za szycie kreacji babeczka bierze ode mnie ok 150 zł także bardzo przystępne ma ceny prawda? A kobieta moim zdaniem zna się na rzeczy, posiada oczywiście kilka specjalistycznych maszyn (oberloki itp.) także ja jej zaufałam.
Teraz właśnie szukam takiej koronki czerwonej i powiem ci że jest niemały problem z taką ażurową koronką koloru bordo/czerwieni.
00
jestdobrze
(21 lat temu)
namiar na dobra krawcowa wczesniej czy pozniej moze sie przydac:) to czekam na maila:) , wiesz gdybym szyla to to by nie byla replika zadnej z tych sukni tylko taka ktora mam w glowie:) krawcowa musialaby sie w tym polapac:) bylaby biala koronkowa ciekawie wycieta z tylu i z jakims bajerem na dole :) , a na allegro ktos sprzedaje taka suknie ktora chyba byla inspisowana ta pierwsza z afrodyty, akurat tutaj efekt :| hm nie podoba mi sie, ale jest tam jakas bordowa koronka :) czyli ze ktos ja gdzies kupil :) moze napisz do tej osoby ktora sprzedaje;))) gdzie sa czerwone koronki:)
00
Kawa
(21 lat temu)
Podaj mi linka na tą sukienkę na allegro jak możesz bo nie moge znaleźć. Dzięki z góry. We wtorek wyślę Tobie maila z namiarami na ta krawcową u której szyje sobie kieckę na poprawiny.
00
jestdobrze
(21 lat temu)
http://allegro.pl/show_item.php?item=46210482 :) niby szyta w salonie :) ale ...inny salon chyba tak po prostu nie moze sobie "parafrazowac" jakiegos modelu :) (?) pewnie dziewczyna poprpsila u uszycie tego typu sukni :)
00
Kawa
(21 lat temu)
Nie to faktycznie jakaś żenująca"podróba" po prostu. Nie wiem na tej dziewczynie chyba po prostu beznadziejnie ona wygląda ale w ogóle nie mnie nie podoba mi się .....
00
jestdobrze
(21 lat temu)
staralam sie delikatniej powiedziec ze mi sie nie podoba :P .......ale Ty sobie widze nie zalujesz ;)))))))
00
meg1
(21 lat temu)
a ja uważam ze ta sukienka z allegro wcale nie jest taka zła... dziewczyny, nie przesadzajcie.... tak jak mówiłyscie krawcowe nie moga zsyc identycznych modeli jak oryginał...
a ta suknia z allegro to napewno nie na slun- nawet białej tkaniny tam nie ma, tylko taka złota...
oj Wy zawistne dziewuszki... ;o)))
00
jestdobrze
(21 lat temu)
a mi sie nie podoba :) i juz, ten dol smutno zwisa, "calosc" nie tworzy calosci :) no i jeszcze pare rzeczy sobie mysle ale nie napisze :), ale TAKA zla nie jest ;) buzi dla pilnujacej porzadku meg :) porzadek musi byc :)
00
Kawa
(21 lat temu)
:))) Meg1 to moje osobiste zdanie może oczywiście kogoś w tym momencie uraziłam ale taka juz jestem, że mówię to co myślę i tyle.
pozdrawiam Was Foremki, papaśku.
00
meg1
(21 lat temu)
oj baby, baby no tak sobie napisałam... dla mnie nie jest taka tragiczna...
ale oczywiście jak juz pisąłam :0))))) dobrze ze wszystkie jestesmy inne, i mamy inne gust, bo przynajmniej ciekawie jest... :o))))
00
Della
(21 lat temu)
Bo kochane Kobietki zacznijmy od tego, że to nie jest suknia salonu Afrodyta - tam jej nie szyją, tylko wypożyczają (podobno bardzo drogo - ok. 2000) lub zamawiaja z rosyjskiej firmy PAPILO:
http://www.papilio.ru/
kolekcja Triumph
co do allegro, to na pewno nie jest orginalna suknia, ale dzieki allegro mozna sie przekonać, że czasami "piekne" suknie renomowanych firm w rzeczywistosci tak pieknie nie wyglądają niestety....
00
Witch
(21 lat temu)
kiecka fatalnie leży na tej dziewczynie :( !!!! najgorszy jest chyba ten tiul wkoło bioder, dziewczyna wygląda jak przewiązana powrósłem !! gdyby nie to, może by jako-tako wyglądało, nie jest taka tragiczna, meg masz rację, na upartego ;) gdyby ktoś miał biust i biodra (w przeciwieństwie do modelki) może by nawet lepiej leżała. No ale ja bym takiej nie włożyła :)
00
sabra
(21 lat temu)
hmm na minus wplywa kolor i chyba tkanina...łokropna to ona nie jest;) ale wiecie wszystko trzeba mierzyć ,mi się bardziej orginał podoba:)
00
jestdobrze
(21 lat temu)
ojej, kurcze juz mi glupio ze tak rozmawiamy o konkretnej biednej dziewczynie, sabra ;) moze poprosimy usera zeby potem te zdjecia usunal co?:) mi byloby glupio gdyby na jakims forum moje zdjecia krazyly z komentarzami ;) , zamykajac dyskusje, suknia afrodyty wyglada 100 razy lepiej :) i tyle :) a jak macie jeszcze jakies ladne rybki to wklejcie :)
00
sabra
(21 lat temu)
oki nie myślałam o tym w ten sposób ..... bo złośliwie tego nie wkleiłam , ale nie nalegam mozna usunać te fotki:)
00
jestdobrze
(21 lat temu)
ja tez nie nalegam :), tylko pomyslalam ze mi byloby glupio ;),gdybym zobaczyla swoje zdjecia :) sabra a Ty nie masz gdzies na oku w internecie ladnych rybek?:) zawsze znajdujesz takie troszke inne i niezwykle rzeczy :)
00
sabra
(21 lat temu)
na razie nic mi nie wpadło w oko , ale te suknie z F.... uwazam sa śliczne (chodzi mi o Rybki). Co do zdjątka niech je user usunie , może masz rację , ja naprawde nie wiem :):):) własnie przeglądam allegro;)
00
Della
(21 lat temu)
Sabra - byłaś u Bogny? jak balejaż?
00
Anulka
(21 lat temu)
Kawa, proszę prześlij mi na maila informacje o krawcowej z Wejcherowa :o)
dziękuję
Ania
00
Della
(21 lat temu)
Meg!!!!
Znalazłam Twoja suknię :).
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45868261
bardzo pieknie sie w niej Młoda prezentuje...
:)))))))))))))))))))))))))))))))
00
sabra
(21 lat temu)
della hej:) hmm troszke zmieniłam włoski >Najpierw rozjaśnili mi kilka pasm9 takich grubszych ) a na to nałozyłi ciepły brąz ,ale nie z tych ciemnych :) A jaki efekt: brazowo ,rude pasma .......:)Mama była zachwycona , kolezanki były bardziej sceptyczne hehehe a mój kochany tez parę razy powiedział że podobam mu się w nowym kolorze.Ten ciemny dodawał mi powagi a ten jakoś tak ociepla moją cere .Ale myslałam o innym efekcie końcowym :):)Ale u mnie ciężko coś z włosami robić bo są ciemne i grube i chyba musiałabym całość rozjasnić......... Pozdrawiam:)
00
Della
(21 lat temu)
Sabra, a kto Ci robił - Wiesia może?
00
sabra
(21 lat temu)
tak wiesia a co byłaś też u niej ????? chce moją mamę do niej wysłac, Wiesia jest bardzo miła i ma fajne pomysły:)
00
Della
(21 lat temu)
Tak, byłam ostatnio, ale tak do konca nie jestem zadowolona...Kiedys ścinał mnie Łukasz i po wyjsciu od niego byłam zawsze w 100 % happy...ale przeniósł sie do Starogardu :((((((( buuuuu
00
sabra
(21 lat temu)
a czemu nie byłaś zadowolona ......;(:( Przykro mi ....wrrr
00
sabra
(21 lat temu)
00
Della
(21 lat temu)
nie jest już tak jak dawniej, ze praktycznie nic nie musiałam robic, aby włosy się świetnie układały - teraz po umyciu z 20 minut musze poświęcic na układanie włosków...:( Ale masz rację - Wiesia jest bardzo sympayczna :) i rozmowna :>
00
sabra
(21 lat temu)
ech szkoda że jak nie ma nic pewnego na 100% ,raz pójdziesz i jest super a następnymm razem coś się kiepsci:( a jakie ty masz włosy dElla bo nie pamiętam??
00
Della
(21 lat temu)
ciemny brąz (teraz po farbie aksamitny brąz), pocieniowane miałam leciutko za ramionka, teraz mam pocieniowane z 5 cm za ucho :(...za krótko :( ale mam nadzieję, ze szybko bedą rosły i nawet już się trochę przyzwyczaiłam :)
00
sabra
(21 lat temu)
00
sabra
(21 lat temu)
Della :) hihi chciałabym tu zajrzec za rok jak ty sie bedziesz szykować ....strasznie jestem ciekawa :):) Na co się zdecydujesz nasza ekspertko:):)
00
Della
(21 lat temu)
:))) a zapraszam zapraszam :))) będzie mi miło jak będziecie jeszcze tu zaglądać :) już mam swoich faworytów, jesli chodzi o salę, sukienkę, samochód, Kościół, ale wszystko sie jeszcze moze pozmieniać...w wakacje zamawiamy salę i od tego nasze przygotowania sie zaczna :)a potem to juz z górki...mam nadzieję :)
00
jestdobrze
(21 lat temu)
ta pierwsza lasposa(?) :) fajniutka:), a te z LF sa fajne tylko nie wiem ktore mierzylas?:) bo ja taka z rozkami na gorze ;) i taka gdzie z tylu jest taki jakby tren a po bokach takie cos ;) (ale wyjasnilam) obie ladne :) ale kurcze fajnie gdyby sie troszke wiecej na nich dzialo :)
00
sabra
(21 lat temu)
hahahaa Jestdobrze i wszystko jasne:):):)hmmm ja mierzyłam cztery rybki :dwie z kryształkam9JEDNA BEZ ZADNYCH RAMIĄCZEK,A DRUGA ZTAKIMI OPADAJĄCYMI RAMIĄCZKAMI) i hmmmm jedna taką białą wkleiłam wyzej takie małe zdjątko z szalem z przodu i jeszcze jakaś ale ...nie pamiętam teraz:):)
00
meg1
(21 lat temu)
nioooo,
fajniutka jest!!!!!
ale ta laleczka ma ja bez kwiatków... a do mojej jeszcze bedą dołozone kwiatki tak jak w oryginale!!!! :o)))
w przyszłym tygodniu na przymiarke!!!!! ale się ciesze!!!!!
00
jestdobrze
(21 lat temu)
sabra ;)))))) ale Ty mowisz o farage chyba?;) a ja o lisa ferrera :) a ladne rybki sa tez na stronie sanpatrick, zwlaszcza w kolekcji Milano :) np Cadaques i inne :)
00
jestdobrze
(21 lat temu)
kilka sukni z kolekcji wiosennych 2005 :) ze strony www.modernbride.com
Carmela Sutera
Elizabeth Fillmor:
Moniquel Lhuillier
00
meg1
(21 lat temu)
ja stawiam na 1 od góry
cudeńko!!!!!!
00
jestdobrze
(21 lat temu)
nom meg :) taka pani wiosna ;)
a ta tez mi sie podoba, calkiem slicznie wymyslona :)
St Pucchi:
00
~Aneczka111
(21 lat temu)
a jak z fryzurami u Bogny ? zawsze u niej ścinam włosy i czasami jest odjazdowo. Ale strasznie się skrzywiła jak zobaczyła klasyczny kok jaki chce miec na głowie-a mi się tak podoba. Chciałabym miec trochę wpływu na swój wygląd...no i sama nie wiem...
00
~Aneczka111
(21 lat temu)
ale cudo !!! już mi się moja wydaje gorsza jak to widze ;-(