szczeniaki oddam

szczeniaki oddam
oddam w dobre ręce szczeniaki.8 sztuk. Matka Amstaf mieszany z Wilczurem.Ojciec młodych Wilczur ale młode podobne do matki i dziadka Amstafa. mogą być przy budzie lub w mieszkaniu mają1miesiąc i 2 tygodnie i są bardzo żywe. tel.600663837

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czemu w RĘKAWICZKACH

dotykasz tego pieska ???
Chory jakiś ???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

a jak byś miał 8 szczeniakó w pokoju 3x3 i sprzątał po nich to byłbyś w kombinezonie roboczym

siebie do budy przywiąż w taki mróz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak nie umiesz czytać,to nie pisz pierduł. pisząc mogą być przy budzie to znaczy ,jak będą duże i od tego jakie kto ma warunki

Biedne jakieś

Smutne te pieski i faktycznie dotyk przez rękawiczki nie najlepiej świadczy o właścicielu. Poza tym, jak ktoś może skazywać je na życie w budzie? Koszmar
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

przeczytaj moje odpowiedzi u innych to zmienisz zdanie

biedulki

moj pies jak wzielam go ze schroniska tez byl taki smutny mial wtedy moze 3miesiace wlasnie ten jego wzrok sprawil ze zabralam ja stamtad chociaz wcale po psa nie przyjechaalam. a teraz pies ma 3lata i jest strasznie wesoly i lgnie do ludzi ale tylko tych ktorych zna a przd nieznajomymi sie chowa.
tym psa tez przydal by sie dobry wlasciciel a nie ktos w rekawiczkach.
ja niestety nie moge bo mam psa i kota i jestem w trakcie budowy domu wiec nie mam warunkow a szkoda bo pieski sliczne i napewno pokochaja nowego wlasciciela
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

przeciez te psy sa w domu, a jak ktos chce trzymac w budzie, to niech trzyma. nikt nikomu nie zabroni! psy wcale nie sa smutne. po czym to niby widac? a ze rekawiczki? a moze ktos ma uczulenie palanci! a wy od razu obrazacie. wezcie sie ogarnijcie. jak wam cos nie pasuje, to zdanie miejcie dla siebie, a nie tu wypisujecie! i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

dzięki ale czy twój pogląd udzieli się tym co piszą te bzdety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

uczulenie sie leczy idioto! co za bez serca ludziska,widac ,że te psy mają smutne oczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...