szukam koleżanki

Mam 30 lat. Jestem rozwiedzioną pracującą mamą prawie 4 letnie dziewczynki. Ogólnie jestem szczęśliwa, ale pragnę poznać panią, z którą mogłabym pójść na plażę (zbliża się lato ;-)), na zakupy, bądź do restauracji. Szukam fajnego babskiego towarzystwa, o które w dzisiejszych czasach bardzo trudno. Jestem osobą, która uwielbia podróże i bardzo ceni sobie spokój, ostrożnie dobiera sobie znajomych i jest zdecydowaną ateistką od zawsze. Nie lubię fałszu, bardzo cenię sobie poczucie humoru. Jeśli szukasz podobnego towarzystwa czekam na wiadomość: aaaad@autograf.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam koleżanki

A z jakiego miasta jesteś? Pozdrawiam

z Rumii obecnie

Pozdrawiam

hej aa ja tez jestem z rumi mieszkam na osiedlu rumia park i bylo by mi milo sie wybrac na spacer lub zakupy z coreczka i wami.Mąż akurat znowu wyjezdza za granice i znow bedziemy same wiec jak cos to odezwij sie pozdrawiam serdecznie:) moj gg 41567312

Inne tematy z forum

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...