szukam kumpeli

witam,zacznę od tego ze jestem zaskoczona, ze tak wiele postów dotyczy problemu braku kumpeli, więc i mnie sie może poszczęści, mam na imię Iwona, 36 lat, mąż, dzieci brak.Przeprowadziłam się 2 miesiące temu do gdańska,jestem na etapie poszukiwania pracy, więc czasu mnóstwo,czuje się odrobinę samotna,chętnie poznałam kumpelę z którą mogłabym poplotkować,wyjść na zakupy czy na drinka,jestem gadułą, ale umiarkowaną,cóż mogę dodać więcej, wszystko zabrzmi banalnie, zapraszam na gg jak ktoś ma ochotę pogadać5318338, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam kumpeli

Cześć.Masz ochotę wyjść ze mną do kina, teatru lub kawę itp.Jeśli tak,to daj znać,bo brakuje mi takiej osoby.Mam 39 lat, jestem szczęsliwą mężatką, mam dwóch fajnych synków i ciekawą pracę,ale nie jestem rodowitą gdańszczanką i moje kumpele są w całej Europie.Dora

Z jakich dzielnic jesteście? Też nie jestem z Gdańska i nie mam tu znajomych .Pozdrawiam

Skąd jesteście ? Mam 38 lat ,męża,syna ,nie jestem z Gdańska i też szukam kumpeli jak i pracy :)

Ja jestem bardzo chętna na nowe znajomości :) Mam 32 lata, mieszkam w Kowalach (12 km od Gdańska), ale jestem zmotoryzowana, także dojazd nie stanowi problemu. Moje gg: 326591

Hej, przyjdźcie dziewczyny jutro o 17 pod Neptuna, ja i Dora tam będziemy. Warunek konieczny: wiek 30+ i chęć nowych znajomości :-)

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...