tenis stołowy

Temat dostępny też na forum: Społeczność
tenis stołowy
Poszukuje partnera(ki) do gry w tenisa stołowego na MRKS-Zaspa od godz20 w poniedziałki środy ,czwartki (wybrany dzień)
istnieje możliwość pogłębienia wiedzy w trakcie 2godzinnych spotkań pod okiem trenera ,chodzi o relaks i rozruszanie się poza tym fajna atmosfera ,bo grajacy na tej sali ludzie tworzą klimat i przebywanie w towarzystwie ludzi grających z pasja daje uczucie odprężenia i przy okazji poprawia kondycje fizyczną
jestem dostępny pod nr 608-11-40-14 Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, jaki jest poziom graczy i srednia wieku?? z gory dziekuje i jestem zainteresowany jesli to aktualne?

Re: tenis stołowy

Z chenca zagram.

moge zagrac

witam mam 18 lat i lubie grac w pingla tylko pytanie jak grasz jaki masz sprzed bo ja profesjonalna rakietka /sklejana/i moj poziom mocno wybiega poza sredni.pozdrawiam paweł sopot.

prosze o odp

witam prosze o kontakt tel -516 064 143 - stifler-pisałem juz przedtem

Inne tematy z forum

Kompanka do ćwiczeń (4 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...