toksyczny współpracownik

Temat dostępny też na forum: Praca
Nie chcę zbyt rozbudowywać wątku z oczywistych powodów. Proszę tylko o radę - co zrobić, jeżeli jedna współpracownica z pracy szczuje na mnie innych pracowników, niszczy mój wizerunek w oczach innych, w tym kierowników, jak i innych pracowników, a także podważa jakość mojej pracy (pomimo, iż dobrze i bardzo sumiennie pracuję, dogaduję się z moją przełożoną, ostatnio dostałam pisemną pochwałę, która została też przesłana do informacji innym)? Proszę o radę, to kosztuje mnie masę stresu i nerwów. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: toksyczny współpracownik

Najprawdopodobnie masz do czynienia z osobowością psychopatyczną
Poczytaj trochę na ten temat.
Możesz się dowiedzieć gdzie wcześniej pracowała, odwiedzić firmę i popytać ludzi.
Jeśli masz dobry kontakt z szefową to jak najszybciej musisz jej powiedzieć że nie wyobrażasz sobie dalszej współpracy z tą Panią argumenty takie jak podałaś.
Jeśli jej się szybko nie pozbedziesz to ona właśnie szykuje grunt żeby się pozbyć Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kamienna Grobla (6 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

La Esquina (7 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?