ubranka dla dziweczynki

ubranka dla dziweczynki
ubranka dla dziewczynki na 104-110cm. stan bardzo dobry w tym kurtki zimowe oraz wiosenne noszone po jednym dziecko kupione w 5.10.15. oraz inne sukienki spodnie itp. za slodycze dla dzieci tel.507927320

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

DZIEN DOBRY CHETNIE PRZYJME CIUSZKI DLA CÓRECZKI MÓJ TEL 508738934
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam jestem zainteresowana ciuszkami bardzo się pprzydadzą ;-)))proszę o kontakt" 697-447-337

Witam chętnie ptzyjmę ubrańka ;-))) prosze o kontakt:697-447-337

Przecież Pani podała nr telefonu swojego..

To po co wy podajecie SWÓJ !!??? Myślicie,ze jeszcze ktoś bedzie do was dzwonił i się pytał, czy jesteście łaskawie zainteresowane ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może jest ktoś biedny i nie może zadzwonić bo nie ma nic na koncie????też nie pomyślała Pani????????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

no to ma PROBLEM !!

Jak ktoś jest biedny , to nie robi dzieci !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ty to niby bogata jesteś!!! to po cholere na ten dział wchodzisz!!!

Ludzie co was interesuje kto co pisze,interesujcie się soba oki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anastazja ma rację, też mnie to bardzo irytuje, że podajecie Państwo numery żeby do Was dzwonić!!!??? Sama czasem oddawałam w tym dziale i nie wyobrażam sobie, abym musiała PROSIĆ SIĘ, żeby coś oddać. Po to jest podany numer telefonu żeby na niego dzwonić, jak nie macie Państwo nic na koncie to proszę zadzwonić od znajomego albo wysłać maila, bo jak widać z dostępem do internetu nie macie kłopotu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...