wizażystka&fryzjerka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy znacie panią z gdyni która dobrze robi i makijaż i fryzurę??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wizażystka&fryzjerka

Dołączam się do pytania, szczególnie chodzi mi o wizazystkę.
Zaczynam podejrzewać, że w tej kwesti istnieje jakas tajemnicza zmowa milczenia. No i nikt nie ma zdjęc wykonaych makijaży.
To jasne, że najpierw bedzie makijaz próbny ale miłoby było gdyby był udany. Szkoda pieniędzy i nerwów na chodzenie do kosmetyczek na "chybił trafił".

ja byłam czesana przez fryzjera mężczyznę,bardzo solidny wizarzysta.ale jezeli chodzi o makijaż to malowałam sie sama,poniewaz zadna kosmetyczka nie potrafiła wymalowac mnie tak jak chciałam to .zn. delikatnie.Byłam na dwóch makijarzach próbnych slubnych.w róznych miejscach w Gdyni,i niestety nie wyszłam zadowolona.Za to makijaz który wykonałam sama, był super i co najwazniejsze nie spłynoł w połowie dnia.A fryzurę miałam niesamowitą. Na ul.Legionów idąc od urzędu miasta w górę po lewej stronie jest budynek z zółtych cegieł.Wchdzi sie po schodach na piętro.jest tam salon urody wraz z zakładem fryzjerskim,pracuje w nim jedem mężczyzna z fryzjerów i jego polecam n

aprawdę,wyjdziesz z salonu z fryzurą inną niż wszystkie za około 150 zł. Moge polecic jeszcze manikurzystke agnieszkę która tam pracuje, Robi najładniejsze paznaokcie w całej Gdyni.(była w zeszłym roku mistrzynią polski)

znam super makijazytskę, nie mam zdjęć, po makijażu próbnym jestem b. zadowolona. Mogę podesłać numer jak ktoś chce.

Ja chcę :)

Czy Pani Agnieszka robi akryl czy żelowe pazurki? Czy masz może telefon do tego zakładu i jaki jeszt koszt takiej przyjemności u takiej profesjonalistki?
Pozdrawiam.