wyprzedaze

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
hej
ktos sie orientuje kiedy beda wyprzedaze, te do 70%?
dziex
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wyprzedaze

Witam
Top Trend Outlet
Rumia , ul. Starowiejska 4b ( obok Apteki Starowiejskiej)
Mamy na stałe ceny do -60 % od ceny w sklepach firmowych, cały lipiec dodatkowo -30 %
Odzież damska i męska ( Zara, Bershka, Vero Moda,Vila,Tom Taylor, firmy włoskie)
Zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a wie ktos kiedy bedzie przecena do 70% w reserved,orsay lub H&M ??

chyba nigdy.W h&m troche bardziej przecenili niektore rzeczy np bielizne,a w reserved z tego co pamietam -70% byly tylko pojedyncze rzeczy

smieszni jestescie, moze odrazu niech cale firmowe skepy wyprzedaja swoj towar za 4.90. Takie rzeczy tylko u chińczyka. Przeciez sklepy tez maja swoje utargi, jesli pisze do - 70% to znajdzie sie kilka rzeczy -70% i to z reguly z jakimis defektami a reszta gora -30%.
Myslcie realnie. Jak chcecie tanio i firmowo to do lumpow zapraszam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nika ale jakies 2 lata temu byly wyprzedaze -70% i bylo wiecej rzeczy.A teraz wielki plakat ze jest -70 a w srodku 2 szmatki z taka przecena.Nikt nie mowi ze ma byc za 4,90,ale jak mam bluzke za 39 a przecenia ja na 30 to jak dla mnie porazka

Takie zycie, zarabiamy coraz mniej, a koszty ida w góre nie ma co liczyc na obnizki. Dlatego ja wlasnie firmowe i fajne rzeczy mam z lumpkow ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie - https://www.kolorowemarzenia.pl/search/?p=sales&mode=p Rzucili w sieci ubranka Mariquita nawet na -80% Zaczynają mi się podobać wyprzedaże w sieci :D

Jak zależy Ci na wyprzedażach to zapraszam do Anglii, tam nie tak trudno o 70-80% obniżki i to takiej prawdziwej ;)

wszystkie łachy już przebrane, czas na nowe kolekcje i kolejną wyprzedaż w lutym ;)

Inne tematy z forum

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (76 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Gdzie są fajne lumpeksy ? (96 odpowiedzi)

jakie są ceny w dniu dostawy?