zaburzenia odżywiania - szukam dobry psychologa Rumia/Gdynia

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Poszukuję dobrego psychologa od zaburzeń odżywiania dla mojej 15 letniej córki. Może znacie kogoś godnego polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaburzenia odżywiania - szukam dobry psychologa Rumia/Gdynia

Niedawno miałem podobne problemy i udałem się do dr Piotra Sowińskiego, który przyjmuje w Gdyni. Polecam Tobie też się do niego udać, bo to na prawdę dobry lekarz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Powinna pani jak najszybciej zabrać córkę do psychiatry bo to oni zajmują się leczeniem zaburzeń odżywiania. Anoreksja to taka choroba,że nie należy za długo czekać. Im szybciej córka dostanie się do wykwalifikowanej pomocy tym lepiej dla niej i rokowania co do dalszego zdrowienia. Pan dr Piotr Sowiński jest super lekarzem psychiatrą. Chodziłam kiedyś do niego i bardzo mi pomógł. Świetny specjalista. Ma bardzo dobry kontakt z pacjentami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam Ci udac sie do dr Piotra sowińskiego. Myślę, że będzie mógł pomóc. To bardzo dobry specjalista, do którego osobiście mam pełne zaufanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drodzy Moderatorzy Forum, zablokujcie wreszcie wpisy polecające psychiatrę Sowińskiego. Nie jest trudno stwierdzić, że Pan psychiatra próbuje się niewprawnie reklamować na forum, pisząc o sobie peany pochwalne z tego samego adresu IP.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

POPIERAM.
w innych watkach także lekarze sami siebie polecaja, moderatorzy usuwajcie te wpisy, bo moga wyrzadzic duza krzywde osobom poszukujacym pomocy i trafiajacym do takich pseudospecjalistów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za poparcie. Co natomiast zrobili moderatorzy? Zablokowali mój odrębny wpis na forum Trójmiasto pt. "Czy to forum jest jeszcze rzetelne?" w tej sprawie. Kiedy nie umieją stawić czoła pytaniu, kasują wątek.

"Dobra zmiana"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...