zamienie ta teczke na sto zł

zamienie ta teczke na sto zł
Zamienie ta teczke na sto zł,nowa!!!!!!! kosztowała 149 zl,badz w gre wchodzi zamiana na stara maszyne singer lub inna,glownie chodzi o nogi. wiad na anka27chelmno@znajomi.pl lub gg 5721369

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamienię na 100 zł , kretynizm ludzi czasem przeraża . Sprzedaje się towar za pieniądze , towaru się nie zamienia za pieniądze niedouczona kobieto . Wróć do szkoły naucz się podstaw języka polskiego .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi "polonisto"-jesli uwazasz sie za lepszego,to nie znaczy ze mozesz obrazac innych!!!!!Czytasz-nie podoba sie-to przejdz do kolejnego ogloszenia!!!!!!!!ten blad nie jest tak razacy w oczy jak czasem innych.....Poczytaj dalej "wyuczony dupku"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wkurzony dupku to możesz sobie kobietko bez szkoły , lub też tylko wiedzy mówić do swojego dziecka nie do mnie , o ile takowe posiadasz - jeżeli tak to mu szczerze współczuję .
A ja tu nikogo nie obrażałem jedynie , uzmysławiam prawdę , którą widać po tym co napisałaś .
A to , czy lub właściwie , że uważam się za lepszego wynika najwyżej z faktu , że właśnie taki jestem .
Mówisz , że błędy innych są bardziej rażące , tłumacząc tym swoje ? Czyli ktoś pobił kogoś ale w sumie to nic takiego nie zrobił bo ktoś inny zabił kogoś co jest większym "grzechem" - kretynizm !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kochany,chcesz wyladowac sie-idz wykrzycz sie nad morze :),to Ci radze.Pewnie nie jestes lubiany w pracy za "swe wymadrzanie sie:))".Chodzaca tzw encyklopedia :).Chodzacy ideal-wspolczuje juz Twej zonie jesli ja masz-badz tej przyszlej :),biedna bedzie miec bledy wytykane na kazdym kroku i przypominane przez cały miesiac :)............albo juz odeszła...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...