zdecydowanie nie polecam

Moi drodzy!! Jęsli macie ochotę wydawać grubą kasę na niepotrzebne badania polecam tę klinikę. Wizyta trwa około 3-5 minut potem zlecenia badań i kolejna wizyta następnego dnia (czytaj kolejne 100 zł za wizytę). Dla faceta badanie nasienia podstawowe..... przygotowanie kobiety do inseminacji 4 do 5 wizyt by wyczuć dogody moment na zapłodnienie, wkońcu zabie.... i nic!!! Zrezygnowalismy z ich usług na rzecz innego gabinetu i to była dobra decyzja. Jak sie okazało podstawowym badaniem przed inseminacja jest badanie drożności jajowodów (którego oczywiście w invikcie nie zrobiono). Generalnie w tamtym gabinecie za 5 minut konsultacji nic nie płacisz wchodzisz z wynikami badań i tyle (w Gdańsku każda wizyta 100). Finał jest taki, że jesteśmy w ciązy po m-cu tam co nie udało się invicta przez pół roku!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zdecydowanie nie polecam

Na jaka klinike sie Panstwo przerzucili? Prosze o namiary
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prosze o adres nowej kliniki do ktorej Panstwo poszli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też poproszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki invicie mam synka za, którego dziękuje bogu i lekarzom z kliniki i ich programowi In vitro do skutku, każdy ma prawo do własnej oceny, po za tym taki program daje wiele prób w jednej cenie a to też ma znaczenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Długo z mężem staraliśmy się o dzidziusia, ale niestety nie wychodziło nam. Braliśmy pod uwagę nawet to, że możemy być bezdzietnym małżeństwem, ale bardzo nam zależało na synku bądź córce. Po rozmowie z psychologiem oraz rodziną zdecydowaliśmy się na zapłodnienie in vitro. Dzięki Invicie i poprzedniej edycji In Vitro do skutku udało się :D Jestem w ciąży, jeszcze nie znam płci, ale mam nadzieję, że to córeczka.

A ja zdecydowanie polecam :)

No ja na przykladzie mojej rodziny nie przychyle sie do Twojej opinii.

Po dwoch nieudanych próbach w klinice też na I (nie chce robic im negatywnej reklamy) - wlasnie invicta pomogła im splodzić potomka. I to 10 na 10 :)

Myślę, że z oceną kliniki jest podobnie jak z ocenianiem przez kobiety szpitala po porodzie. Jeśli w tym samym szpitalu kobieta urodzi dziecko i będą komplikacje, powie, że to najgorsza placówka w karju, a lekarze są beznadziejni. Jak druga urodzi i wszystko będzie super, powie, że szpital świetny. Mówi się, że ten szpital najlepszy, gdzie urodzi się zdrowe dziecko. Tak samo jak w jednej klinice się nie uda, to do d..., a jak w drugiej tak - to super. Korzystaliśmy w inviccie właśnie z I programu do skutku, łatwo nie było, bo udało się dopiero za 4 razem (wyszło nam w związku z tym taniej w programie niż gdziekolwiek przy podchodzeniu tyle razy), ale gdy dziś mój syn podchodzi do mnie niezgrabnym krokiem i mówi "mama", wiem, że było warto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0