HA HA HA HA HA HA HA....
Tak mnie połaskotaliście,tak mnie pogilgaliście,że mnie brzuch boli od chichrania ,z tej radości dałem wam kurde te niebieskie lajki :):):) ( o lajkach później nagryzmole).No ,teorie spiskowe ,to wy macie,jak sam Antonio-minister od fikania do Rosji. Dobrze,że nie napisaliście,że "Zdzisek,to jest mason,który rządzi światem " :) :) :) Przecie forum Baninowa jest ,aż do przesady ożywione,to wy mnie ożywiacie waszymi "ciekawymi" wpisami. :) .Jesteście dla mnie swojego rodzaju fenomenem:).Poza tym Ja Zdzisek nie dalbym się wynająć za grosze,ani za żadne skarby,ale za zimnego browara i golonke w kapuście z zasmarzanymi ziemniakami,to TAK!!!
Do ~Piotrusia
cyt."...Zdzisek zapewne,to człowiek,który z Baninem nie ma nic wspólnego..." .Piotrusiu wtedy kiedy Ja zamieszkałem w Baninie,to deweloperzy,którzy wybudowali ,tu familoki i kołchoźniki posiadali jedynie betoniarke,taczke i łopate,a ty nie wiedziałeś gdzie jest Banino.
Do ~pb (ciężki jak ołów Pb)
Skoro pracowałeś tak dla jednego z trójmiejskich portali,to jesteś takim "rasowym trollem ".Jak to jest?Miałeś wyrzuty,a może depresję?
Do ~Tomaszka
Co to jest za cholerstwo,ta diagnostyka "bimberalkoholistyczna " -czy, to jakiś rodzaj tortur? Ty dziennikarz trójmiasto.pl ha ha ha dobre :) .Odpowiem Ci staropolskim przysłowiem-"Nie strasz,nie strasz,bo się zfajdasz"
Do ~Zakłopotanego
Niech spokojna będzie twa trąba :)
Rozbawiliście mnie chłopaczki,ale i tak posyłam wam "czosnkowego oddecha "
P.s. qaz i Heniek -to co po browarku ? :)
Pozdrawiam jak zwykle radosny Zdzisek
13
7