zespól na wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś informacje na temat zespołu VIVA? Jak grają i co grają?
Czy grał u kogoś na weselu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespól na wesele

Ten zespół bedzie grał u nas na weselu 15.08. Widzieliśmy fragmenty ich występów i wg mnie grają super. Z tego co wiem to mają dużo zamówień i trzeba ich rezerwować ze sporym wyprzedzeniem. Mam nadzieję, że mówimy o tym samym zespole?

jeśli chodzi o 4 facetów z marynarki wojennej to pewnie tak. Jak bym mogła cię prosić żebyś mi napisała jak będzie po weselu.

Aha jeszcze jedno mam pytanie czy mogłabyś mi napisać gdzie masz wesele, dzięki i pozdrawiam

W takim razie to ten sam zespoł. Ślub i wesele już niedługo--15.08. A cała imprezka "poślubna" i poprawiny będą w zajeździe Jawor w Pruszczu Gdańskim. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą.

pozdarwiam, kala

dziewczyny najlepszy zespol na pomorzu to SUPRA,chlopaki graja naprawde super,teraz jeden z nich sam sie zenil-wszystkiego naj!!!

nie widzę zbytniego zainteresowania moim problemem. A ja naprawdę szukam jakiegoś fajnego zespołu z Trójmiasta który gra też nowe kawałki. Viva jest ok ale 2600 to trochę drogo. I nie wiem czy warto. Proszę pomóżcie.Z góry dzięki

U nas na weselu był zespół Profesional z Gdańska Zaspy.Uważam że są godni zaiteresowania, jakbyś chciała ich namiary to napisz maila: alexis2001@wp.pl

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...