ziemniaki

ziemniaki
kazda ilosc ziemniakow przyjmie 5 osobowa rodzina mile widziany transport

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ziemniaki

a może jeszcze obrać co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

:)

no i po solic, bo metlych sie nie zje:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

CO ZA LUDZIE SORRY TO NIE LUDZIE TYLKO ZWIERZĘTA BEZ SERCA NIE MAJĄ CO ROBIĆ
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

do mama

może sama nie masz co robić ale zawsze możesz sobie zrobić 4 dzieci i poprosić ludzi o pomoc do tego na pewno będziesz miała serce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

...

MAMA masz calkowita racje! to bezmozgie zwierzeta!
Moze chcieli miec tyle dzieci i moze bylo ich na to stac... skad wiesz co sie u nich dzieje... moze nagle zwolnili ich z pracy i nie maja pieniedzy na zycie... pomysle kretynie jeden z drogim zanim cos napiszesz!!!
I zycze wam wszystki ktorzy tak obrazacie ludzi ktorzy potrzebuja pomocy aby to was kiedys potkalo!!! zebyscie musieli zebrac o kawalek chleba!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

LUDZIE

A MOŻE FAKTYCZNIE COŚ POSZŁO NIE TAK!!!!ale bez przesady,ziemniaki to nie aż tak wiele czego oczekują?dajcie spokój z takimi komentarzami
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

jakie ziemniaki,przeczytaj jej drugie ogloszenie...chce caly sklep...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co wy się czepiacie ze ktoś ma więcej dzieci-ja mam 5 sam wychowuje jestem facetem i radze sobie dobrze pomagając innym jeszcze.a ty roja nawet bys sobie z jednym nie poradził-to głupie komętarze pisz sobie na czole a nie tu-zalosny jestes
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

DO JA

JA MAM DEBILU 2 I NIE POTRZEBUJĘ NIKOGO PROSIĆ O NIC BO SOBIE UMIEM SAM NA TO ZAPRACOWAĆ A TY SOBIE PRZECZYTAJ DRUGIE OGŁOSZENIE TEJ OSOBY ONA CHCE CAŁY SKLEP
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

kury

a może weźmiecie się do roboty posprzątacie swoje chaty albo dziećmi się zajmiecie a nie pierdoły tu wypisujecie znudzone kury domowe dajcie ludziom spokój
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ładny przykład Roja dajesz dziecia współczuję im maja dobry przykład od mamy a jeżeli chodzi o regulamin przeczytaj go sobie uważnie tu się pomaga Lidzia a nie je się dołuje i nie pierwszy raz widzę od ciebie i sprawiedliwej komentarze obraźliwe ludzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

KOMENTARZE

CZYTAJĄC TE KOMENTARZE JESTEM PRZERAŻONA.
W TEJ CHWILI SAMA JESTEM W TRUDNEJ SYTUŁACJI I NOSIŁAM SIĘ Z MYSLĄ ABY PO RAZ PIERWSZY ZWRÓCIĆ SIĘ O POMOC ALE CZYTAJĄC TE KOMENTARZE ZREZYGNOWAŁAM.SAMA OBECNA SYTUŁACJA JEST DLA MNIE WSTYDLIWA I DOŁUJĄCA,ALE JAK POMYŚLĘ NA JAKIE IRONICZNE KOMENTARZE MOGE SIĘ NARAZIĆ TO WOLĘ JUŻ NIE PROSIĆ O POMOC.
LUDZIE KTUŻY KOMENTUJĄ BEZ ZASTANOWIENIA NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY JAKIE JEST TO PONIŻAJĄCE.NIEJEDNOKROTNIE I JAK W MOIM PRZYPADKU CHODZI O DZIECI ONE NIE SĄ NICZEMU WINNE I NAPRAWDE STRASZNIE TO BOLI JAK PONOSZĄ KONSEKWENCJE CZYNÓW-DECYZJI SWOICH RODZICÓW.JAK TO MÓWIA FORTUNA KOŁEM SIE TOCZY IŻYCZĘ ABY OSOBY KOMENTUJĄCE Z IRONIĄ NIGDY NIE ZAZNALI BIEDY .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

ludzie poszaleli, w co drugiej rodzinie sytuacja materialna jest conajmiej słaba, ale czy kazdy od razu żebra? Za pewne każdy by sie ucieszył z codziennej dostawy darmowych ziemniaków, cieżke czasy dlatego trezba sie zabezpieczać, zeby nie na robic sobie gromadki dzieci, bo one pozniej cierpia najbardziej, przez rodzicielska glupote! A jak juz masz tyle dzieci trzeba bylo utzrymac te prace!
Najgorsze jest to ze prawie kazde ogloszenie na tym portalu to sciema, ludzie prosza a pozniej bezczelnie to sprzedają, ludzie żal mi was, weżcie sie za robote, bo dostac to mozna ale ......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

1

ciekawe tez ,ze ludzie maja czas i mozliwosc na necie siedziec i zebrac, zamiast wziac sie do roboty, wstyd!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dużo lepiej brzmiałoby np:

za pomoc w wiosennych porządkach w piwnicy przyjmę ziemniaki. Albo: za wytrzepanie dywanu przyjmę ziemniaki.
Cz z tej 5-osobowej rodziny nie ma nikogo, kto mógłby w jakiejkolwiek formie (odśnieżę podjazd, umyję okna, wyprowadzę psa) odpracować pomoc?
Sama prosząc o cokolwiek zaproponowałabym coś w zamian. Wtedy nie będzie komentarzy o żebraniu i dziecioróbstwie.

przyjaciol poznaje sie w biedzie - czy napewno

sama korzystam w caritasu a jak mam zaduzo to oddaje innym czy to jakis wysilek komus pomuc podzielic sie uwazaj moze ty tez kiedys bedziesz potrzebowal pomocy i nikt ci jej nie da bedzie ci wtedy przyjemnie czytac te bezmyslne komentarze dwa razy pomysl zanim cos napiszesz

Inne tematy z forum

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...