znany kreślarz vs architekt

Mamy szansę współpracować z kreślarzem, który pracował dla magnolii przy projektowaniu/rysunku. Ostatecznie odeszła, aby założyć własną firmę. Wydaje mi się niewiarygodne, aby umieścić magnolię w twoim CV.
Zastanawiam się, czy warto iść z nią w porównaniu z architektem, czy może jest coś więcej, co architekt może zapewnić. Oczywiście uwielbiamy styl magnolii. Budujemy nowy dom w okolicy waco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamy szansę współpracować z kreślarzem, który pracował dla magnolii przy projektowaniu/rysunku. Ostatecznie odeszła, aby założyć własną firmę. Wydaje mi się niewiarygodne, aby umieścić magnolię w twoim CV.
Zastanawiam się, czy warto iść z nią w porównaniu z architektem, czy mo https://omegle.onl/ że jest coś więcej, co architekt może zapewnić. Oczywiście uwielbiamy styl magnolii. Budujemy nowy dom w okolicy waco.
issue gog solved!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dom drewniany (15 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Tapeta czy Farba? (33 odpowiedzi)

Na co decydujecie się przy wykańczaniu wnętrz? Co decyduje o wyborze farby lub tapety?

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (193 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...