mBank eXtreme Sielpia 2004

Witam Wszystkich.
Mam przyjemność zaprosić osoby pragnące poruszać się na świeżym powietrzu i amatorów dobrej zabawy na imprezę mBank eXtreme Sielpia 2004. W tym roku zorganizowaliśmy dwie trasy „Biegu Terenowego”. Będą one liczyć odpowiednio 25-30 km oraz 40-45 km. Niestety z przyczyn losowych i osobistych nie byłem w stanie doprowadzić do realizacji pomysłu z trasą długą tj. 160-180 km. Bardzo nad tym ubolewam, lecz uważam, że lepiej jest przełożyć pomysł w czasie np. na przyszły rok niż wypuścić jakiegoś knota. Wszystkie podstawowe informacje znajdują się na stronie http://www.mbank.com.pl
Serdecznie zapraszam
Maciek Tracz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mBank eXtreme Sielpia 2004

mBank eXtreme Sielpia 2004
NA CZYM POLEGA BIEG TERENOWY? JAKIES UTRUDNIENIA, NIESPODZIANKI??

Podczas „Biegu Terenowego” możesz liczyć na liczne przeszkody naturalne i zadania specjalne wymyślone przez organizatorów. Z naturalnych wymienić trzeba przejście przez rzekę, przez bagno, przez odcinek kopnego piasku i np. przez gęsty młodniak. Zadania specjalne są bardzo różnego typu i jest ich kilkanaście na całej trasie. Nie będę zdradzał szczegółów, ale możecie liczyć na zadania linowe nie wymagające umiejętności posługiwania się specjalistycznym sprzętem alpinistycznym, zadania sprawnościowe i szybkościowe. Będą też odcinki specjalne pokonywane na sprzęcie dostarczonym przez organizatorów. Nawigacja powinna być w miarę łatwa, szczególnie dla osób, które z mapą i kompasem nie są na bakier. Mapy kolorowe w skali 1:25000.

Pozdrawiam i zachęcam do startu.
MaciekT

Rety, swietne :) możnabyłoby się dowiedzieć szczegółów?? gdzoie to bedzie i kiedy. chętnie eciągnę w zabawę troszkę znajomych :) i czy można się poruszać w grupavh (np 2-os), czekam na odp tu na forum lub mail rety@vp.pl
estem osobą niezmiernie zaiteresowaną pozdrawiam

Odpowiadając na Twoje pytania najchętniej odesłał bym Ciebie i innych zainteresowanych na stronę http://www.mbank.com.pl/sielpia2004. Tam też możecie się zapisać i dowiedzieć większości szczegółów.
Dla osób pragnących poruszać się w grupach informuję, że oczywiście taka możliwość istnieje. W tej materii nie ma żadnych ograniczeń. Jedynie na niektórych zadaniach możecie trafić na "wąskie gardło", ale nie powinno ono stanowić dla was problemu.
Zapraszam Pajoonk Ciebie i twoich znajomych. Do zobaczenia w Sielpii
Pozdrawiam MaciekT

dzięki bardzo :) teraz to już tylko trzeba rozważyć możliwość terminu i nocleg bo z 3miasta ciężko bedzie ale się postaramy,

Jadę napewno!!! Jak ktoś jeszcze jedzie to piszcie to pojedziemy sobie razem pociągiem.

a skąd?

3 miasto

pasuje :) a miasto dokładniej?

mam pytanie dot. połaczeń pkp i pks z okolic Sielpi do bazy, nie moge znaleźć połaczeń pkp z 3 miasta i dlatego prosze "miejscowych" o pomoc. sprawa nr 2 : czy osoby zapisane w jakiejs konkurencji moga to zmienic na miejscu ( bo np uznam ze dam rade przejść 40 km z próby terenowej a nie jak planowałem 25)?? mam zamiar zebrac wiekrza grupe znajomych na ta impreze i temu juz dzis planuje najbardziej dogodne połaczenie -wiec za pomoc dot. połaczeń bede wdzieczny