malowanie ramy f. proszkowa, gdzie?!

tak jak w temacie, chce ja pomalowac na pomaranczowo. probowalem juz malowac inne ramy zwyklymi farbami, sam, ale po jakims czasie zawsze zaczynalo odlazic, wiec teraz chce zostawawic ta robote profesjonalistom. thx za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: malowanie ramy f. proszkowa, gdzie?!

Witaj
ja kiedys malowalem rame normalnym sprayem... a potem lakierem chemoutwarzdalnym( chyba tak to sie nazywa) trzyma sie bardzo dobrze.polecam. najlepiej idz sie popytac do sklepu z farbami samochodowymi na slaskiej.

parę lat temu robiłem to w zakłądzie na samym dole Wielkopolskiej w Gdyni, pomiędzy Al Zwycięstwa a torami kolejki. przy ulicy jest zjazd nieco niżej i tam zakład. Czy jeszcze tam jest - w tym roku nie sprawdzałem.

TJ / rowery.trojmiasto.pl napisał(a):

> parę lat temu robiłem to w zakłądzie na samym dole
> Wielkopolskiej w Gdyni, pomiędzy Al Zwycięstwa a torami
> kolejki. przy ulicy jest zjazd nieco niżej i tam zakład. Czy
> jeszcze tam jest - w tym roku nie sprawdzałem.

Kłaniam,
Zakład ten jak najbardziej jest. Przejeżdżam tam codziennie ze dwa razy (do i z pracy)
Spróbuję jutro zapisać do nich telefon i zapodać. Na szyldziku maja malowanie proszkowe (do 7,2m) i farby proszkowe
Grusik!
I.

Kłaniam,
Jako obiecałem:
EKSPO-ORŁOWO 6248047
Gruss!
I.

ja u nich malowałem ramę proszkowo na czarny półmat i jestem zadowolony. Panowie zrobili to "po godzinach" więc cena 50 plnów była do przyjęcia :)

Kornik właśnie wkopałeś ich Pracodawca właśnie pewnie to czyta i daje im wypowiedzenie hłehłe

a znacie jakies miejsca w gdansku? :)

Ile w ogóle kosztuje malowanie ramy? jeśli bym chciał np. pomalować szosę w dwóch kolorach?

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...