mam nadzieje ze juz niedlugo - pasazer - opinia

chamstwo kierowców jest nie do przejscia i te kretynskie maile w odpowiedzi na skargę: "przeprowadzilismy z kierowcą rozmowe ostrzegawczo-instruktazowa..." smiechu warte . Facet kolo 50, nawet po, zachowuje sie jak bydle i dopiero go szkola. dla mnie zenada:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: mam nadzieje ze juz niedlugo - pasazer - opinia

A co byś chciała skargę każdy może napisać lub zadzwonić tel. Sięgnij do swojego sumienia i potem pomyśl czy zawsze pasażerowie mają rację . Teraz nawet gdy pasażer jedzie autobusem i jest za gorąco to zamiast podejść do kierowcy to dzwoni do ztm . A biedny kierowca to nawet nie ma gdzie w przerwie odpocząć nie mówiąc o zrobieniu sobie kawy a często bywa tak że robi swoje potrzeby na koło bo nie ma zagwarantowanego pomieszczenia socjalnego ., kierowcy też są ludzie i za takie pieniądze które dostają to lepiej pracować w biedronce , mają bardzo odpowiedzialną pracę wstają o trzeciej i kierownictwo robi wszystko aby kierowcy nie dostali premii bo przeważnie to pasażer ma racje kierowca to bandyta i pijak .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

po przeczytaniu wnioskuję ,że nie raz nie dwa pisałeś/as skargę! Żenada na ciebię! Ludzie to bydło jak się posłucha stojąc obok jak rzucą kase nie mówiąc nic jaki bilet chcą ani dzień dobry ani dziękuję itp..ale wymagania do kierowcy to o tak!!! kłaniać się w pas!!! Ludzie zastanówcie się zanim coś napiszecieZapytajcie do tego ile ci kierowcy i motorniczowie zarabiają ile nerwów przez was i podjeżdżające samochody tracą! Nie mówiąc o szczycie ,że płacą w razie kolizji z własnej winy z własnej kieszeni! do tego brak toalet! spóżnienia które są mórowane przez zle zrobiony rozkład jazdy mórowane kosztem własnej przerwy!!! trochę ogłady MY pasażerowie miejmy do tych ludzi w tym zawodzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

najpierw trzeba nauczyć się pisać panie Wiesiu, a potem naskakiwać na innych:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0