mam pytanko

mam drobne pytanie a wiec zwracam sie do specjalistuw czyli was.Z jakiej firmy se najlepiej kupic buty do chodzenia i jak powinny wygladac.Prosze o odpowiedz:)

pozdro!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mam pytanko

hi hi!!! Jak to Crow zobaczy.......

"Mądrala, Przyszły Prezydent i Przemądrzały Gnojek" albo śpi, albo jest na nartach, albo biega po sklepach i szuka tych idealnych butów dla Sapera. Poczekajmy jeszcze kilka godzin i będzie odpowiedz. Osobiście radzę zgłosić się do najbliższej Komendy Wojewódzkiej Policji, tam maja takie specjalne buty dla saperów gdzieś z 15 kg, ukończenie Harpagana w tych butach to byłby numer na skalę dziesięciolecia.

Ja odradzam od razu rascale, geendersy, KMM i wszystkie inne glanowate:) ( to tak w zasadzie pro forma, bo zdaje mi się, że nikt, kto chce jeszcze zobaczyć swoje pięty, nie chodzi w nich na długie dystanse:))
pozdrawiam.

haha ale smieszne co za faje:(

Kup se adidasy (orginalne) z agresywnym bieżnkiem i gore-texem. Żadnych trekingów itp. Własnie sobie cos takiego sprawiłem (na inna impreze) i moge w nich iść na koniec świata.

Ja tam się nie wypowaidam za dużo na temat butów, bo sam nie chodzę w najlepszych, więc nie mam wyrobionego zdania. Na H raczej nie polecam Magnumów Hi-Tec'a, ale przejść się da!:-) Drugą pętlę szedłem w Adidasach, bez gore, tylko takich zwykłych trampkach, jak na deskach jeżdżą i na metę dałem jesce radę wbiec:P Zależy zresztą czy chcesz biec, czy isć i od pogody oczywiście, na taką, jak w Pucku polecam chyba tylko wodery:-P, to najlepiej w sklepie wędkarskim.

...a specjalistów piszemy przez "ó" oczywiście, prosta zasada, z paroma wyjątkami, końcówki "ów" "ówka" piszemy przez"ó". pozdro Saper, Respect za odwagę w każdym razie:-)

hmmm niw iem co w tym dziwnego ze sie spytalem. A tak po za tym gdy pisze na klawiaturce nie lubie pisac ż,ś,ć itp. wiec sory za bledy.

ale hociuo ociyfiszcze o "ó", lębięj jósz nabiszacz "o", iag nje hcze ziem alda fczisnoncz

nie pjerdol

Fred, on sie po prostu uchlał:P
Pozdrawiam Krzysiu:D

hahahahahahahahahahahahahahaha
crow po kturej stronie zobaczymy cie tym razem na imprezie
pozdrawiam