mama do wspólnych spacerów

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Jestem mamą 4-miesięcznego brzdąca i chętnie poznam inną mamę do wspólnych spacerów z maluszkami. Jeśli również szukasz towarzystwa to napisz :) Mieszkamy na Łostowicach (okolice osiedli Habenda, Świerkowe, Chabrowe, Laurowe).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mama do wspólnych spacerów

Hejka :)

ja też jestem mamą ale już trochę starszego brzdąca. Mój synek ma już prawie 4 latka. Ale jak byś miała ochotę na jakiś spacer to jesteśmy chętni. Mieszkamy na Chełmie.

Pozdrawiamy

Mam 2-miesięcznego synka, mieszkamy na osiedlu Habenda. Chętnie wybierzemy się na wspólny spacer :)

Evelajna: fajnie, że napisałaś ale ja nie mobilna ;) i pogoda nie sprzyja tak dalekim spacerom, może bliżej wiosny? :)
Kasia: to kiedy wspólny spacer? :D

ja też mam 2 miesięcznego synka, chętnie pospaceruję wspólnie :) Mieszkam na osiedlu Krokusowym emkarc@iclodud.com

To może jutro? Bo dzisiaj u mnie babcia spaceruje ;)

Dziewczyny a może w czwartek? Bo my jutro mamy do obskoczenia parę miejsc ;)

Mi czwartek pasuje około 12.40-13 najwcześniej :) a gdzie ewentualne spotkanie? :)

Mnie czwartek pasuje, ale troszkę później, tak o 13:30. Spotkanie może pod żabką?:)

My zazwyczaj zaczynamy spacer 12-12.30, będziemy się kręcić koło żabki ;)
Kasia, przyjdziemy po Ciebie ;)

Tak myślałam, ze będzie problem z ustaleniem godziny;) Mój młody ma karmienie o 10 i 13 i pomiędzy zazwyczaj idziemy na spacer. To dzisiaj wyjdziemy około 12 i będziemy się kręcić po osiedlu a Wy dołączycie później:)

Dziewczyny, czy udało Wam się spotkać? Ja przez godzinę (od 13-14) kręciłam się przy Żabce, i nie wiem czy któraś z Was była czy nie :((( Jeżeli macie ochotę jeszcze raz się umówić dajcie znać. Podałam wyżej e-mail więc napiszcie może numery telefonów, albo podajcie jakieś dane dotyczące wózka :) to może tak Was poznam. Pozdrowienia. Emka

Nam też się nie udało spotkać, ale o 13 to już wróciliśmy do domu. Emkarc a Wy o której zazwyczaj wychodzicie na spacer? Może się jakoś konkretniej umówimy, bo dzisiaj za każdym razem jak mijałam dziewczynę z wózkiem myślałam czy to nie któraś z Was ;)

Środa, czwartek, piątek najwcześniej mogę o 13, bo wcześniej odwożę starszaka do szkoły :) Dziś wyrobiłam się równiutko na 13 (bo musiałam jeszcze nakarmić młodsze dziecię). Poniedziałek, wtorek z kolei muszę wyrobić się do 12 bo starszak kończy o 12.30 i także muszę po niego jechać.

To możemy się na poniedziałek umówić np. na 11, bo mój o 13 akurat je i zanim zje i się ogarniemy to już trochę późno będzie.

to jak się poznamy? jaki masz wózek? kolor? :)

U nas 11.30-12.00 mala je wiec na 11 odpadamy :( Ale 13 jak najbardziej, zawsze w trasie jestesmy ;)
Nasz wozek jest szaro-czerwony (dol szary, buda czerwona).
To jak emkarc, jutro o 13? :-D

ok 13 mi pasuje, mój wózek ma kolor piaskowy, mam też czarną mufkę na rączce więc będzie łatwo poznać :)

Fioletowy wózek, czarna kurtka, niebieska czapka. To nam z Magda będzie ciężko się umówić. Próbuje małemu powoli zmieniać godziny żeby wcześniej szedł spać wiec może za jakiś czas :-)

Czarna mufke kojarze, ze juz widzialam kiedys ;) W takim razie (mam nadzieje) do zobaczenia!

Kasia a Ciebie dzis widzialam! Dwa razy! Raz szlas w strone ronda a raz miedzy blokami habendy ;)

Ja dziś też widziałam dziewczynę w czarnej kurtce, między osiedlem Habenda, a moim Krokusowym jak jechałam odwieźć starszaka, ale nie zwróciłam uwagi na kolor wózka więc nie wiem Kasiu czy byłaś to Ty :)

Bo ja tak krążyłam po osiedlu:) To szkoda ze wcześniej nie napisałam byśmy się dzisiaj spotkały.
Emkarc możliwe, że to byłam ja, bo tam też chodziłam :-)

Kasiu moja mala tez jakis czas temu jadla 10 a potem 13 i spacer byl wlasnie kolo 11 ;) Wiec moze uda sie kiedys zgrac :)

Dziewczyny udało się Wam spotkać w piątek? :-)
Emkarc jutrzejszy spacer aktualny?:)

ja byłam nawet przed 13 w okolicy żabki, ale nie udało się spotkać (wydaje mi się, że widziałam wózek szaro-czerwony ale około 12 jak odwoziłam starszaka). Kasia, jak najbardziej tak, około 11 będę w okolicy żabki.

To do zobaczenia:-)

Emkarc to mogłyśmy być my bo tak koło 12 zaczynamy spacery. Ale w piątek coś nam wypadło i musiałyśmy w dalszą podróż wyruszyć i z powrotem przed 14 byłyśmy dopiero :( Aż głupio mi znowu się umawiać więc jak którąś z Was zobaczę na ulicy to po prostu zaczepię :P

Inne tematy z forum

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...

Osiedle Maćkowy Potok (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na wzniesieniu ulicy Wielkopolskiej (w pobliżu skrzyżowania z ulicą...

Oxygen Park (4 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...