poszłam do tego pana na zwykłą wizytę kontrolną z polecenia koleżanki, że niby super sprzęt kompleksowe badania itp. sprzęt może faktycznie dobry, ale podejście do pacjentki i pazerność na pieniądze wprost niewyobrażalne! poświęcił mi sporo czasu bo ok.40 minut i wykonał sporo badań, znalazł nawet niby jakiegoś wirusa, ale stwierdził, że nie ma sensu go eliminować, bo może jest mi potrzebny :/
przez przypadek pod koniec wizyty wspomniałam tylko, że kiedyś dawno temu miałam zapalenie pęcherza, ale już od dawna wszystko jest w porządku i nie ma nawrotów choroby, a pan doktor wykorzystał okazję i zrobił mi jeszcze jedno "badanie" za które skasował dodatkowo 120zł, co w sumie po podliczeniu wyszło 560zł za jedną wizytę! po opuszczeniu gabinetu doszłam do wniosku, że stawka uzależniona była od pytania, które zadał mi pan doktor na początku wizyty: "gdzie pani pracuje?" i żałowałam, że nie powiedziałam, że jestem bezrobotna, bo może wtedy zwykła kontrolna wizyta, na którą przyszłam, kosztowała by mnie trochę mniej.