masakryczny salon
Chcialabym przestrzec przed korzystaniem z uslug tego salonu osob zwabionych niska cena, kuponu Gruponu w ktorym i ja wykupilam te uslugi.... to co bylo okazja za 29 zl zamiast o zgrozo 115 zl okazalo sie zwyklym naciaganiem. Wykupilam kupon na usluge modelowania,strzyzenia, masazu i maski regeneracyjnej- p. Kasia nonszalancko podchodzaca do klienta, spieszaca sie i nie omieszkajaca zrobic uwage ze mamy malo czasu bo „ona konczy zaraz prace” zarzucila mi na ramiona brudna!!! cala od cudzych wlosow peleryne!!, masaz w jej wykonaniu trwal 0,5 min (nad lustrem wisi zegar wiec mialam dokladna ocene tego co zostalo wykonane), maska okazala sie zwykla odzywka, które stosuja po umyciu rutynowo juz wszystkie salony-wiec zadna łaska, modelowanie odbylo sie szczotka i grzebieniem nie widzacymi mydla od mcy ,zostalo wykonane szybko i byle jak, czego skutkiem byla oklapnieta fryzura. Pierwsze co zrobilam po wejsciu do domu to umycie wlosow nizoralem i samodzielne modelowanie.
Nie wiem jak można zadac w normalnych warunkach za to 115 zł -cena rodem z autoryzowanego,czystego salonu, które zdarza mi sie odwiedzac. W Wenus obsluga kladzie nacisk na ilosc, hurtowy przerob, do tego
Nie wiem jak można zadac w normalnych warunkach za to 115 zł -cena rodem z autoryzowanego,czystego salonu, które zdarza mi sie odwiedzac. W Wenus obsluga kladzie nacisk na ilosc, hurtowy przerob, do tego