masaż erotyczny

Drogie panie poszukuje masazysty dla mojej żony chciałbym jej zrobić prezent z okazji rocznicy ślubu znacie może jakiegoś masazyste który wykona taki masaż którego możecie polecić? Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja bardzo chętnie wymasuję! Żona ma jakieś zachcianki dotyczące tego masażu? W jakim jest wieku? Mocny masaż ma być czy bardziej mizianie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Raczej delikatny masaż połączony z masażem erotycznym. Wiek 33 lata. Jesteś zawodowym masazysta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Masaż erotyczny to chyba ty powinieneś zrobić żonie, masażysta chyba robi masaż relaksacyjny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pewnie nie umie zadowolić żony haha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żona ma 5o lat blondynka lubi wszystko lizanie całego ciała chce 9l jej prezent urodzinowy również seX ile masz lat i jaki duży penis odp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli będziesz w poznaniu to polecam https://sensualmassage.eu

Może lepiej zabierz ją do spa? Super obsługa jest w hotelu Lubicz, przy okazji spędzicie fajny weekend we dwoje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież masz gotowce na necie, pokazujące, jak to zrobić. W tym absolutnie nie ma nic trudnego. Serio - i wcale nie musisz być idealny. Ważniejsze jest raczej to, że sam podejmujesz taką próbę. Zrobisz wrażenie. Pomyśl również o jakimś innym urozmaiceniu. Na erotino.pl masz mnóstwo gadżetów. Czasami naprawdę niewiele trzeba, żeby osiągnąć coś pozytywnie zaskakującego ;-)

odwaznie :D moj by sie w zyciu niei zdecydowal :d kupil olejek do masazu i sam mnie wymasowal :D no i dostalam jeszcze w prezencie kulki gejszy :D

twoj chociaz masuje :P moj to by tylko klasycznego seksu chcial i nic wiecej :(

szczerba to smutne,... mialam kiedys takiego partnera.. kopnelam go w d*pe bo tylko o sobie myslal.. teraz mam fajnego faceta, uzupelniamy sie :D kulki gejszy tez kupilismy na superlove :D

Kopnęłaś wd*pę, ale już nie dowiesz się, czy ten kopnięty nie byłby lepszy na dłuższą metę. Życie, to nie tylko sex i superlove :)

Re: masaż erotyczny

jesli masaz erotyczny,to obowiazkowo jakas mega sexi bielizna, zeby facetowi oczy wyszły orbit i zeby podkrecic atmosfere :)

Nooo i moze jakieś zele do masazu albo cos, gdzie mozna takie rzeczy kupic?

Bardzo fajne akcesoria do masazu znajdziesz tutaj https://superlove.pl/olejki-do-masazu :) w wolnej chwili sobie obejrzyj, to na pewno uda ci sie cos zamowic :)

Inne tematy z forum

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...