maximo75 - opinia
Witam.Ja niestety mam bardzo niemiłe doświadczenie ze sklepem internetowym komputronik.Otóż opiszę w skrócie całą sytuację.We wtorek bm. wszedłem na ich stronę i wypatrzyłem sobie laptop samsung R700 za 2880zł.Od razu zadzwoniłem do nich z pytaniem o dostępność i o cenę.Pani z infolini powiedziała,że model dostępny na zamówienie a cena jak najbardziej realna.Trzeba się było zalogować i wysłać zamówienie co oczywiście od razu uczyniłem.Zadzwoniłem raz jeszcze z upewnieniem co do ceny i płatności.Wszysto było ok.!Wysłałem natychmist zamówienie i dostałem maila powrotnego o przyjęciu zamówienia.Dalej wszystko ok!Następnego dnia rano,jakież było mije zdziwienie gdy dostałem 2 maile o anulowaniu zamówienia i z lekko ironiczną propozycją na zakup ww. laptopa w cenie..uwaga! 3749 zł!!!!!!Oszuści i naciągacze od razu mi przyszło na myśl.I niestety taka jest prawda.Tłumaczenie typu "była jedna sztuka w promocji" są lekko nie na miejscu.A myślałem,że takie sytuacje zdarzają się tylko w sklepie dla idiotów...Jakże się myliłem...Wszystki ODRADZAM szczerze zakup w tym sklepie!!!!Zamówiłem gdzie indziej i czekam na dostawę.