mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA

Słuszna uwaga!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dajcie się wszystkim najpierw wprowadzić na osiedle, ktoś kto dopiero odebrał mieszkanie nie będzie myślał o jakimś placu zabaw tylko o tym aby jak najszybciej wykończyć swoje mieszkanie. Większość jeszcze się nawet nie wprowadziła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety mam wrażenie, że na tym osiedlu będzie coś trudno razem zrobić...każdy ma jokoś inaczej pojęty wspólny interes...jeden ma dzieci, inny nie ma, jeszcze inny ma to gdzieś i w końcu jest też pewnie ktoś kto chce mieć święty spokój...ogólnie pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ha ha ha czyste? proszę nie chodzic z psami po tych mini !! placach zabaw to beda przynajmniej czyste.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

plac zabaw ,sądzę ze trzeba porozmawiać z zarządcą ale to tylko formalność to są nasze mieszkania i tereny przyległe więc poczujmy sie w właścicielami ,powalczymy o plac zabaw,którego nie będziemy się musieli wstydzić ......ps.aktualnie inni dew.nap. Hossa aby skusić potencjalnych klientów robi wspaniałe place dla dzieci (bezpieczne,czyste i duże) a jak co to możemy wspólnie coś zrobić ,,,jestem za.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Może trzeba było się zebrać i pójść do mat- budu porozmawiać nie z Paniami z biura tylko bezpośrednio z prezesem, a jak to nie poskutkuje będziemy chyba musieli sami zainterweniować i w czynie społecznym powiększyć plac dla naszych dzieci bo naprawdę nie mają się one gdzie bawić, a nie o to chyba chodzi by dzieci spędzały cały czas przed tv i komputerem bo plac zabaw jest ograniczający dla nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

jeśli chodzi o dąbrowskiego i janowską to my mamy plac zabaw malutki, jedna malutka piaskownica, jedna pojedyncza huśtawka, taki jakby konik na sprężynie i jedna równoważnia huśtawka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

no własnie dąbrowskiego ostatnio przejezdzałem obok ich bloku i widziałem rewelacyjny plac zabaw zjezdzalnie , piaskownice itd itp naprawde duze tego było to jest chore zeby jeden budynek miał takie ogromny plac zabaw a dla naszych 6 nie było jedengo konkretnego skandal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Dabrowskiego też mieli taki problem, nie mogli doprosić się od MAT-BUDU porzadnego placu zabaw, nie wiem jak to u nich sie skończyło ale wiem że walczyli długo

to fakt zgadzam sie z Toba te place zabaw są żenujące za tyle kasy co zapłaciliśmy developerowi stac ich było na wybudowanie palcu zabaw na poziomie takim jak był w projekcie a zrobione po jak najmniejszej lini oporu oszukano Nas
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sąsiedzi
nie miałem możliwości zapytania, tyram całymi dniami by kredyt swój spłacić,siedząc na balkonie spoglądam na nasz żałosny "PLAC ZABAW"
i zastanawiam się tylko czy będzie on tak wyglądał SKROMNIE! bo na planach wyglądał wręcz malowniczo - jednorazowo może się bawić tylko sześcioro dzieci, a reszta pod śmietnikiem, bo zauważyłem że dzieci tam się właśnie bawią\, jeżeli tak ma to wyglądać proponuję skrzyknąć się z OJCAMI i wybudować w czynie społecznym PIASKOWNICE.może ktoś coś wie. ? może ktoś ma pomysł. Ja osobiście nie mam dzieci, ale lepiej by miały piaskownice niż biegać między samochodami, a później miało by jakieś wpaść pod koła jakiegoś szaleńca który to odważnie wjeżdża na nasze osiedle, bo ni tacy się zdarzają. lepiej poruszyć temat dzieciaków niż pieca...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy ktoś z mieszkańców z budynku numer 6 nie wie co się stało może z brama wjazdowa do garażu? przestała się otwierać i zamykać ,a słychać, że siłownik działa.

witam, parę dni temu mój syn z kolegami z naszego osiedla bawili się na mini placu zabaw miedzy 2 a 3 blokiem......wszystko fajne ale już brzydko mówiąc plac zabaw został z****ny przez psa/y ...to nie wina psa tylko właściciela...proszę mieszkańców aby zwracali uwagę na właścicieli psów i reagowali na chodzenie bez smyczy ,kagańców i szczególnie o higienę na placach zabaw to zagraża zdrowiu naszych dzieci ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Popieram w 100 %! Wielokrotnie już widziałem, jak mieszkańcy wjeżdżając lub wyjeżdżając z osiedla nie zamykają bramy za samochodem bo przecież po pewnym czasie zamknie się sama - według mnie to zwykłe lekceważenie bezpieczeństwa lub zwykła głupota. Wielokrotnie obserwowałem, jak po pozostawieniu otwartej bramy wślizgiwały się samochody na teren osiedla. Ludzie miejcie wyobraźnię! Ostatnio na czujce do bramy wjazdowej jakiś idiota powiesił rękawicę żeby mu nikt bramy nie zamknął, jakiś czas temu zastawiono bramę deską, innym razem kamieniem!!! Może faktycznie potrzeba nieszczęścia, żeby pewne osoby zrozumiały....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy Sąsiedzi
Zwracam się z prośbą , o wspólne dbanie o bezpieczeństwo na naszym osiedlu, nie wszyscy wiedzą, iż dokonano włamań do piwnic, usiłowano również wejść do mieszkania mimo zabezpieczeń. - niezamykanie furtki, czy bramy garażowej tylko umożliwia i wręcz zachęca potencjalnego ZŁODZIEJA do zainteresowania się naszym dobrem.
czekać tylko jak ktoś napisze , że włamano mu się do mieszkania ...
wiec sąsiedzi dbajmy o to i zamykajmy wszystko za sobą i nie wpuszczajmy ULOTKARZY, ( pod pretekstem ulotek ) wszystko jest w internecie.
pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzisiaj juz koszą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ARTUR przy pierwszych blokach też bardzo duża częsc zielieni to chwasty a nie trawa, albo czarna ziemia.

W związku z tym, że cześć osób udzielających się w tym wątku (z tego osiedla?) zachowuje się skrajnie nieodpowiedzialnie, zwracam Państwu uwagę, aby nie ujawniać na forum czy też drogą mailową żadnych danych, które są poufne i które mają wpływ na bezpieczeństwo osiedla i jego mieszkańców. Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie komputera i dlatego proszę brać to pod uwagę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Iskiereczką, po to mamy wszelkie zabezpieczenia, kody aby nas broniły od włamywaczy, ale widać, że nie wszyscy rozumieją sens tych zabezpieczeń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

czytam to forum i jestem zbulwersowana tym co robicie mieszkańcy, czy uważacie że podanie adresu e-mail załatwi sprawę by na forum nie umieszczać informacji dotyczących monitoringu. przecież jak można być tu wiarygodnym, a nawet mocniej mówiąc naiwnym. co za problem podać się za "Pana Kowalskiego" który niby mieszka na tym osiedlu. Jak tak dalej będziecie przekazywać informacje to nie będzie co się dziwić, że będą włamania. Może najlepiej zostawcie otwarte drzwi albo doróbcie klucze dla włamywaczy. nie wiem czy na tym forum są dorośli ludzie czy dzieci, bo do mądrych decyzji to nie należy. Mama nadzieję że administrator zablokuje to forum bo zaczyna być to chore co wyprawiacie! nie po to są zakładane kamery etc. by nagłaśniać jakie to są zabezpieczenia i jak się je obsługuje. Nie życzę sobie umieszczania takich informacji. są inne sposoby na ich uzyskanie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0