mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA

A "grzybka" lub wilgoci na tym osiedlu jeczcze nie ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Witam

czy posiada ktos niepotrzebne rachunki za farbe dulux albo dekoral 2.5l z castoramy albo Lm ?? zagubilem a zostaly mi dwie farby do zwrotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam, może warto zastanowić się nad zmianą firmy zarządzającej obiektem. Nie bardzo widzę efekty sprzątania na klatce :(
Mieszkanka bloku nr.4
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

-lula

wspólnota z mocy prawa jest jako Aleja Dębowa problem jest w zarządcy i w kwotach które płacimy, Taniej byłoby zatrudnić sprzątaczkę. Koleżanka w Gdańsku płaci na nowym mieszkaniu 15 zł miesięcznie za sprzątanie.

Powinniśmy poszukać nowego zarządcy lub samemu się za to wziaść tylko pytanie czy damy radę, żeby nas całe osiedle nie zjadło :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Odbiór mieszkania budynku 6

Hej, my mieliśmy wczoraj odbiór lecz nie odebraliśmy ze względu paru poprawek oraz tego, że dużo rzeczy nie było bo nie zdążyli dowieść no i też hala garażowa, piwnica też nie do odbioru więc jak będą mieli to odbiorę wtedy wszystko. Puki co ja mam ustalone,że do 18 maja się wyrobią z wszystkimi poprawkami i resztą wyżej wymienioną. Jak ktoś by chiał się dowiedzieć więcej jakie to były poprawki to można do mnie napisać na gg:3989510
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: prąd

Witam, odebrał ktoś mieszkanie w budynku 6? Nasze nie było całkowicie wykończone, pomimo tego wszystko ok.

Jest nadzieja, że dojdzie do tych odbiorów bo zawsze w poniedziałek mogą jeszcze zadzwonić ;] ja jestem umówiona między 15 a 16 . Oby wejść, obejrzeć i wynaleść poprawki, niech zrobią i pora zaczynać wykańczanie ;]

W poniedziałek odbiory w 6 budynku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

w 4 bloku juz sa licznik na prąd od 2 tygodni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na jakim etapie są odbiory mieszkań?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba nie w pierwszym bloku, MB wczoraj w rozmowie potwierdził,ze na poczatku maja beda zakładać liczniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

liczniki juz są dawno
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto ma jakieś nowsze informacje nt prądu?Porozwieszali kartki, ze wyłączają prąd płacony przez siebie, a liczników jak nie było tak nie ma. Wiece coś więcej to napiszcie

światło

wiecie moze kiedy bedzie właczone oświetlenie w latarniach na terenie naszego osiedla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pewnie kranik sie uszkodził dlatego cieknie zgłoscie to meritum z tego co wiem to sprzataczki biora z hali garażowej wodę na mycie klatek schodowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam

o co chodzi z ta woda w garazu?
jak to cieknie w bud. nr 1?

Piwnica jest liczona do wszystkich rachunkow i jest to zgodne z ustawą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sąsiedzi mam pytanko, kiedy zakładamy nową wspólnotę? Może jakieś zebranko w podziemiach? :) piszcie propozycje

no niestety licza piwnicę nie wiem czy to tak można no ale jakos nie mogę sie dowiedzieć

Tak liczą piwnicę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4