Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA
Iskiereczko, ja miałam mieć odbiór 06.02.12 Niestety nie zostaliśmy przez nikogo poinformowani, że odbiór nie dojdzie do skutku, ponieważ mieszkania nie są gotowe. Wraz z mężem wzięliśmy wolne tylko po to żeby zobaczyć co nie jest jeszcze gotowe- nie ma fug na balkonie, łazienka nie była gotowa, w mieszkaniu jakiś facet wykańczał nam drzwi, mieliśmy zamówiony programator z montażem, a programatora nie było, piec nie działał, w oknie brak napowietrznika, w klatce B przy wejściu szyba pęknięta.
Mam jeszcze jedną informację: brak zabezpieczeń na klatce schodowej-mianowicie w miejscu gdzie są nasze ogromne okna na klatce są szczeliny- podłoga nie dochodzi do samego okna, dla rodzin z małymi dziećmi będzie to koszmar( znam swojego smyka i iwem,że pierwsze co zrobi to poleci do tego właśnie okna), w I i II budynku widziałam, że takie zabezpieczenia są, ale kierownik budowy mówił,że musiał o nie walczyć z projektantem, mam więc prośbę , niech każdy przy swoim odbiorze zwróci mu na to uwagę to może ogarną temat szybko, bo w budynku III tych zabezpieczeń nie widziałam.
Pozdrawiam sąsiadów.
3
0