mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Inwestycja Rumia, ul. Dębogórska/Gdańska

a co ty taki ciekawy książkę piszesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co to wczoraj w nocy się działo na osiedlu?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dalej zostawiajmy furtkę otwartą. Więcej rowerów i innych rzeczy będzie ginęło.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

w którym budynku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uwaga!kradziez rowerow na naszym osiedlu,2 rowery w przeciagu tygodnia,zwracajcie uwage sasiedzi!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zarządca jest w porządku, nie widzę potrzeby zmiany
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

wg mnie jeśli mamy jeszcze tyle niezałatwionych spraw z deweloperem to nie ma sensu nic zmieniać. Nowa firma musiałaby zapoznać się na z tym wszystkim, a to nie przyśpieszyłoby sprawy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie też jest OK! Co napisze to załatwie ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeśli chodzi o zarządcę to jestem bardzo zadowolona, wszystkie problemy przeze mnie zgłaszane były pozytywnie rozwiązywane, poza tym pani zarządzająca ta firma jest bardzo kompetentna, zawsze potrafi wyjasnić wszystkie watpliwości, bardzo ciężko ją czyms zagiąc pod względem prawnym, o ile jest to wogóle mozliwe, ma kobieta glowę do tego, myślę, że zmiana zarzadcy nawet pomimo jakichs jego drobnych wad (ja ich przez cały okres zarządzania zbyt wiele nie zauwazyłam) jest bezsensowne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Panie sprzatajace sprzataja super w porownaniu z poprzednia pania ktora przez 3 godziny przeleciala wszystkie klatki,zwracajcie uwage dzieciom to bedzie czysto na klatkach
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się, tak nie powinno być... może czas na zmianę firmy zarządzającej ? Konkurencja jest duża.. są firmy za tą samą cenę a nawet tańsze i świadczą usługi o wiele lepiej. Meritum nie cieszy się nigdzie dobrą opinią.. leśne tarasy w Redzie jeszcze nie zawiązały dobrze wspólnoty a już myślą o zmianie Meritum.. Pani sprzątająca nawet nie ma wymienianego mopa.. po umyciu klatek zamiast pachnieć to śmierdzi... Myślę, że warto spróbować zmiany...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

witam

3 tygodnie temu zgłaszałem zerwanie adresu po silnych wiatrach na budynku nr 4 do wspólnoty meritum do tej pory nie jest adres przyklejony na budynku. Dzwoniąc do meritum Pani powiedziała mi ze zgłosiła to konserwatorowi i nie wie kiedy będzie to zrobione. Uważam że to są jakieś kpiny ze strony meritum a ponadto zgłaszałem także żarówkę przed wejściem do klatki która też 3 tygodnie czeka na wymianę. Taka wspólnota Pani Kierzkowskiej to totalna porażka. Coś tu jest nie tak brać kasę za nic??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy są tu osoby, które były na zebraniu? Było coś ciekawego? Mówili coś o pleśni w garażach?
Niestety, nie mogłem być.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale problemy kocie hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może ktoś by chciał przygarnąć tego kotka?
Podejrzewam, ze ktoś go i tak dokarmia itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

to weż sobie tego kota do domu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten płotek nazywasz kratami?;) Nie jest on żadną przeszkodą ani dla ludzi, ani dla zwierząt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te koty są przyjaźnie nastawione do ludzi, wiec nie zachowujecie się jak zwierzęta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Administrację :))))
Dobrze, że chociaż dzieciaczki cieszą się z kotów. Ten czarny jest rewelacyjny. Mańka, a co chcesz z nimi zrobić? Do wora i do rzeki? Dzieci nie byłyby dumne z mamy.

Nie wiem czy to coś da ale może trzeba powiadomić administrację? Może oni powinni coś z tym zrobić bo jakoś nie uśmiecha mi się fakt żeby jakieś bezpańskie kocisko krążyło wokół moich małych dzieci. Chyba po coś są te kraty wokół naszego osiedla? Nie zauważyłam dokarmiaczy bo zwróciłabym uwagę, ale jeśli nie mają właściciela to faktycznie coś ich tu musi trzymać...