mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA [RUMIA JANOWO]

czemu nie za ciekawie przeciez podobno mat-bud płaci za prąd do momentu liczników
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oby dzialal ten co jest chociaz bo inaczej grillowac bedziemy ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

uuuu no to nie za ciekawie z tym pradem ;/

No to elegancko, jaja jak berety. beLwi będziesz do tego czasu wstrzymywał się z odbiorem?

Dzisiaj dostałem informację od MB, że podłączenie liczników przez Energę może potrwać nawet do końca roku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomo kazdy wykańcza mieszkanie w innym tempie jedni juz mieszkają, drudzy wykanczają trzeci zaczynaja a czwarci zaczna za jakis czas. Najgorzej maja Ci co juz mieszkają bo słysza odglasy stukania czy wiecenia od sasiadów, no ale niestety tak to jest trzeba to jakos przeczekac. Po 22 powinna być cisza, a jak ktoś chce wykańczac przez cała noc to jego prawo tylko niech zajmuje sie rzeczami ktore nie powoduja hałasu. Nie ma co się konfliktowac od samego początku, miejmy nadzieję że to był tylko incydent. Nie mieszkam jeszcze więc nie będę komentować dalej tego zdarzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

no własnie dzis w nocy byla policja, ciekawe kto wezwał hmm u nas w klatce 1 tez bylo słychac, ale nie az tak jak pewnie w klatce 2. Fakt coraz wiecej ludzi mieszka i kazdy chce sie wyspc, mozna zrozumiec jak do np 24 ktos remontuje, wiadomo kazdemu zalezy na czasie ale nie cała noc :((

No niestety fotek z mieszkanka nie wysle z wiadomych wzgledow :P moge jedynie zapewnic ze nie mielismy zadnych problemow z niczym w mieszkanku..tzn z niczym wiekszym ale itak naprawione zostalo wszystko co mialo niedociagniecia jakies i tak, hala garazowa jest oddana od dwoch dni ale nie mam czasu tam zajechac nawet :P mamy juz pilota od bramy i garazu ;]
ale za to jest wazniejszy problem :P SASIEDZI Z DOLU! robia sobie juz nie pierwsza noc z rzedu REMONT PRZEZ CALA NOC! (to trzeba miec wyzsza inteligencje do takich rzeczy) w kazdym badz razie nikt tego z bloku nie ogarnia..bylismy ok 03 w nocy raz i prosilismy czy nie mozna w dzien tego robic bo tu ludzie jednak juz mieszkaja i spia no to uslyszelismy "przeciez tu nie ma odbioru" od jakis roboli...wczoraj w nocy to samo..tyle ze wczoraj chyba ktos wezwal policje w koncu i sie skonczylo szybko ;]

Aga
Też jestem bardzo ciekawa jak wygląda mieszkanko w środku,bo tak jak sąsiadka Katerina mam ten sam metraż,tylko w budynku czwartym,jeśli nie sprawi Ci to problemu,to również proszę o fotki na maila patik22@o2.pl.Dziękuję z góry

Aga

Skoro tak piszesz to fajnie to słyszec ze jestes zadowolona z odbioru mieszkania. Powiedz mi szczerze a hala garażowa tez juz odddana do uzytku??

hej Aga czy mogłabyś mi przesłąć zdjęcia z środka mieszkania jak wygłada. Mam ten sam metrarz ale w budynku nr 6 ,jak byś mogła na mojego emiala frau_didi@o2.pl. Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

WItam

odebralismy z mezem mieszkanie w bud 1 57m 05.09 i jestesmy zadowoleni od poczatku ;] ogrzewanie jest, woda jest, prad jest ;] a licznki beda kiedys :P kto sie tym przejmuje :P pozdrawiam

to fakt miedzy 5 a 6 budynkiem za wiele przestrzeni niema mogli zrobic jeden budynek mniej tym bardziej ze 6 budynek jest prawie przy płocie sasiada ale widocznie wszystko jest z przepisami. Pozdrawiam

Co za mądrala tak zaprojektowała ustawienie bloku 5 i 6. Na dobrą sprawę mogli jeszcze dorzucić kilka bloków pomiędzy 1 i 2, 3 i 4 itd. Ciekaw jestem czy normy są zachowane...

Pare fotek z Aleji dębowej z weekendy główne blok 5 i 6
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2478bf22916c27b2.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c32b67f04882fa31.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16be4a0128c790da.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6fe9d6ad2ac2d006.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89630f25e8fdd10d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1795c736e461411b.html

Zreszta iskiereczko trzeba było kupic gotowe mieszkanie gdzie stoja mury- wchodzisz i mieszkasz a nie czekac na wybudowanie każdy kto kupuje mieszkanie w czasie budowy musi sie liczyc ze nie wszystko jest takie kolorowe jak na projekcie wg mnie wprowadzasz tu zamieszanie i dużo kłapiesz raz tak raz tak masakra ;/

Fktycznie w czwartek byli ludzie od gazu i podłączali liczniki, ale powiedzieli mi że resztę powinien uruchomić ktos od pieca i wytlumaczyc co i jak.

Iskiereczko faktycznie jak ktos wyżej zauwazyl zmieniasz zdanie jak lisc kierunki na wietrze, na poczatku bylas najwieksza obronczynią MB, a teraz nie dośc ze jedziesz na nich to jeszcze na mieszkańców, ktorzy juz odebrali mieszkania. Nie chcesz odbierac mieszkani - nie odbieraj twoje prawo, chcesz walczyc z MB - walcz, ale nie wylewaj całej Twoje żólci i popluczyn zlości i zawiści na innych ludzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest ogrzewanie i ciepła woda? Fakt nie byłem w mieszkaniu z 3 dni ale nie zauważyłem ze już nam podłączyli. Czy nie powinien pojawić się ktoś od pieców skoro już to wszystko funkcjonuje? Kto wie coś więcej niech napisze

Czytając te wypowiedzi od jakiegoś czasu stwierdzam, że te forum zrobiło się wielkim gów* . Forum nie służy do wypominania, wyzywania itp. Niby dorośli ludzie.... Każdy odpowiada za swoje czyny i robi to co chce, a nikt z Was nie ma prawa mówić o czyjejś głupocie. Mamy mieszkać na jednym osiedlu a widać po tym forum,że najchętniej każdy każdemu sąsiadowi by już dopier# przepraszam za słownictwo, ale nie po to stworzono te forum by oczerniać innych!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Artur, ogrzewanie jest bo gaz już mamy (bez gazu to raczej byłoby nie możliwe?). Tak więc mamy ciepłe grzejniczki, ciepłą wodę :). A tak poza tym widzę, ze większośc z Was to lubi tylko narzekac....

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Rumia Centralna (8 odpowiedzi)

Rumia Centralna, zgodnie ze swoją nazwą, powstanie w centralnej części Rumi, blisko Urzędu...