Re: mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa
Jeśli uważacie, że aż tak bardzo przegiąłem to przepraszam. Ale śmiać mi się chce jak słyszę pytania "ile zużywasz gazu?". Przecież i tak wszystko zależy od tego czy mieszkanie jest szczytowe, czy ma dużo przeszkleń, ile temperatury jest w pomieszczeniach, jaki jest piec itd itp. No ale ok, może się czepiam.
Dzwoniłem do UPC - no i nie dowiedziałem się niczego ciekawego. Jak nie znają adresu nieruchomości to nie wiedzą czy tam są przewidziane kable. Nie rozmawiają z lokatorami tylko z zarządca budynku lub właścicielem. Z tego wynika, że musimy poczekać na zawiązanie się Wspólnoty Mieszkaniowej i dopiero wtedy możemy zacząć działać. Ale jest światełko w tunelu, bo sympatyczna Pani ma mi za kilka dni podać adresy gdzie będą kłaść kable na Dębogórskiej.
Dzwoniłem też do Mat-Bud'u z zapytaniem kiedy będą znać nasz adres, ale jeszcze nie wiedzą i nie wiadomo kiedy będą znać.
I jeszcze z ciekawości się Was zapytam - czy ktoś zmienia okno balkonowe na przesuwane lub jedno okno stałe a dwa otwierane?
0
2