ooo to już nie do mnie to pytanie :) mam kuzyna który ma firmę produkującą okna, wysłał kilka ludzi ze sprzętem i po sprawie, niestety ja tego nie widziałam, nie mam pojęcia jak się to odbywało
trzeba sobie jakoś radzić :) bo inaczej to byśmy majątek wydali na całe wykończenie, zwłaszcza że kuchnię wycenili mi w jednej firmie na 18 tys. a u znajomych kilka tys taniej :)
to moi znajomi, nie prowadzą firmy, dorabiają sobie dodatkowo, są tani i solidni dzięki temu, wszystko robią tak, jakby robili dla siebie :)
Ale im reklamę robię hehe, ale to prawda.
myślę że tak, z resztą zawsze możesz iść na budowę i pogadać z jakimś kierownikiem, przecież to są w większości podwykonawcy więc za drobną opłatą na pewno chętnie się zgodzą
Zrezygnowałem z parapetów w mat-budzie ponieważ były tandetne jestem ciekaw czy jak kupie parapety na własna rękę z jakiegoś kamienia czy będzie szansa ze mat-bud mi je wstawi jak sądzicie??
chyba się nam to nie opłaci, w godzinach 13-15 nie ma nas w domu, po 22 idziemy spać, a w weekendy często wypadamy z domku, w każdym razie nie robimy nic szczególnego w tych godzinach więc raczej nie ma to sensu