mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

WYKOŃCZENIE MIESZKAŃ

Witam wszystkich sąsiadów chciałbym wam zaproponować sprawdzoną Firme na wykończenie swoich mieszkań kompleksowo znam gościa ładnych pare lat wiec sami sie przekonajcie co potrafi:) http://mycio.yolasite.com/

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspólnota MIESZKANIOWA RUMIA ALEJA dębowa

rzeczywiscie wielka tajemnica z jakiej dzielnicy jestes. niewiem o jaki budynek ci chodzi??

Strasznie dociekliwy jesteś. Jak spijemy parę piwek to może poopowiadam o sobie, a tak na forum nie mam w zwyczaju...
A zagadnąłem o zamykanie, bo widziałem jeden budynek (wysoki z płyt), który rozpoczęli budować dużo po naszych i już dawno jest z oknami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

z jakiej dzielnicy jestes??

najpierw buduja wszystkie 6 budynków potem je pokolei zamykają.

Tak, ściany są już dość długo. A ciekawe kiedy to zamkną - jakieś okna, drzwi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jarek widze ze z gdyni jestes z jakiej dzielnicy??

rośnie rośnie ja dzis byłem i juz masz prawie wybudowany 2 budynek brak tylko dachu

Witam wszystkich
Ja kupiłem w drugim bloku.
Czy ktoś wie, gdzie można wyszukać fotki z budowy, bo na stronie Mat-Bud jest tylko jedna, a ja nie wiem czy mi rośnie mieszkanie czy tylko kaktus?
Pozdrawiam
Jarek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

sorki to raczej miejsce garazowe z komorka

czesc artur. kupilismy mieszkanie w grudniu nasz budynek bedzie 9 rodzinny a garaz dostalismy gratis.

hubertus dawno kupowałes mieszkanko??

hubertus

No witaj ja mam w budynku nr 4 dzisiaj byłem idzie budowa budynków nr 3 i 4 akurat zbrojenie duzym dzwigiem układali na kondygnacje parteru z 1 piętrem. My mamy odbiór bodajrze 20 stycznia 2012 wiec duzo nie przed Tobą. hubertus pewnie musiałes płacic za miejsce garazowe dodatkowe pieniadze skoro kupiłes w 5 budynku z tego co justyna wspominała mi kiedys. Z tego wynika że bedziemy sąsiadami z budynków obok.

Witam wszystkich na forym sledze od niedawna wasze pogadanki.Kupilismy z zona mieszkanie w 5 budynku odbior mamy przewidziany w marcu w 2012 dopiero!!!

witaj gosia ,dowiadywalem sie i ten podatek mozna uwzglednic przy nastepnej transzy lub na sam koniec ostatecznej splaty.pozdrawiam ,mieszkaniec 5 budynku

Wczoraj dostalismy pismo z data 10.01.11r. że wzrósł podatek od sprzedaży mieszkań o 1% związku z czym zmieniły nam się transze. Szkoda tylko że pismo tak póżno wysłali bo nowy harmonogram spłat tyczy się już stycznia, a my już 10.01 zapłacili transzę. Nic nie pisze do kiedy trzeba zapłacić ten 1%. Jest tylko informacja że 30 dni na wypowiedzenie umowy.

Artur mój wydatek czyli dopłacenie 1% będzie od kwoty 95.000 czyli do dopłaty 950pln. Nie jest tak tragicznie w porównaniu do Waszych dopłat za całość...

ja tez uwazam ze warto bedzie tam cisza i spokój kameralne osiedle a nie jakis moloch jak królewskie osiedle

Kupiłem w drugim budynku, cenowo jest dobrze, nie wiem tylko, czy dotrzymają terminu. Jak do tej pory na współpracę z deweloperem nie narzekam. Reszta wyjdzie w praniu. Niektórzy na forum coś tam narzekają, ale mnie się wydaje, że u innych deweloperów wcale nie jest lepiej, a tu przynajmniej na razie nie mam powodów do narzekania. Jak będą problemy to będę z nimi walczył, ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba. Zanim kupiłem, to poczytałem i jeszcze się nie martwię.

to fajnie bo multimedia maja ciekawa oferte w jakim budynku kupiłs mozesz cos wiecej napisac bo sie przymierzam do kupna

Mi jest wszystko jedno, ale wydaje mi się, że w Mat Budzie mówili o Multimediach